Galatasaray, Başakşehir'de ağır yara aldı

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında İstanbul Başakşehir, sahasında Galatasaray ile karşılaştı. Hafta içi Dortmund'a 4-0 yenilen Galatasaray, bu akşam da Başakşehir'den 4 gol yiyerek mağlup oldu.

27 Ekim 2014 Pazartesi 01:17
Galatasaray, Başakşehir'de ağır yara aldı






Galatasaray, Başakşehir'de ağır yara aldı

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında İstanbul Başakşehir, sahasında Galatasaray ile karşılaştı. Hafta içi Dortmund'a 4-0 yenilen Galatasaray, bu akşam da Başakşehir'den 4 gol yiyerek mağlup oldu. Ağır yenilgi Sosyal medyada gecenin konusu oldu. Galatasaray taraftarlarının çıldırdığı mesajlar gece yarısına kadar devam etti.

Spor Toto Süper Lig 7. hafta mücadelesinde İstanbul Başakşehir ile Galatasaray karşı karşıya geldi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Tolga Özkalfa'nın düdük çaldığı karşılaşmada sahadan galibiyet ile ayrılan taraf 4-0'lık skor ile İstanbul Başakşehir oldu.

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 20. dakikada Semih Şentürk, 76. dakikada Doka ve 16. ile 69. dakikalarda Mossoro kaydederken, sarı kırmızılı ekip ise mücadele boyunca gol sevinci yaşayamadı.

Alınan bu sonucun ardından İstanbul Başakşehir puanını 11'e yükseltirken, Galatasaray ise 13 puanda kaldı. Ligde önümüzdeki hafta Galatasaray sahasında Kasımpaşa'yı ağırlarken, İstanbul Başakşehir ise Gençlerbirliği deplasmanına konuk olacak.

DİLMEN, YENİLGİ BENİ ŞAŞIRTMADI

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in, Başakşehir-Galatasaray maçının ardından yaptığı yorumlar şu şekilde:

"Galatasaray bende hayal kırıklığı yaratmadı. Fenerbahçe maçında iyi oyun yoktu. Yüksek konsantrasyon ve mücadele gücünün günlük olduğunu ilk yarıda anladım. İyi değildi Galatasaray. İkinci devrede efor sarf etti. Oyuncular Fenerbahçe maçını kurtuluş maçı olarak gördü. Ayrıca Fenerbahçe maçı camiayı ve taraftarı sevindirdi ama sezonun büyük bölümünü kaybettirdi. Başakşehir olağanüstü hücum da yapmıyor. Galatasaray'ın kadrosu da morali de taktiği ve fiziği. Bunun 4'ünden 1'i bile iyi değil. Fenerbahçe maçıyla sezonu bitirmiş bir Galatasaray izliyoruz. Ne savunma ne de hücum yapabiliyorlar"

ALBAYRAK, GÖZYAŞLARINI TUTAMADI


Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Başakşehir'e 4-0 yenilerek büyük bir şok yaşayan Galatasaray'da büyük bir üzüntü hakimdi.

Başakşehir karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkan ve yeni yönetimin verdiği moralle sahadan galibiyetle ayrılmak isteyen sarı-kırmızılı takımın tüm planları alt üst oldu. Maçtan önce Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek futbolculara moral veren Abdürrahim Albayrak, İstanbul Başakşehir'in golleri sonrasında gözyaşlarına engel olamadı.
Son Güncelleme: 27.10.2014 01:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.