Gençlerbirliği gol oldu yağdı 6-0

Ziraat Türkiye Kupası 4.hafta C Grubu’nda Gençlerbirliği,Amedspor’u farklı yenerek maç eksiğine rağmen liderliğini sürdürdü.

29 Aralık 2016 Perşembe 15:13
Gençlerbirliği gol oldu yağdı 6-0







Gençlerbirliği gol oldu yağdı 6-0
Ziraat Türkiye Kupası 4.hafta C Grubu’nda Gençlerbirliği,Amedspor’u farklı yenerek maç eksiğine rağmen liderliğini sürdürdü.Gençlerbirliği bu galibiyetle 3 maçta aldığı 9 puanla bir maç eksiği ile liderliğini devam ettirirken Amedspor 1 puanla sonuncu durumda.
   Maçın ilk yarısını Gençlerbirliği 3-0 önde kapattı.Gençlerbirliği maçın hemen başında 1.ci dakikada Marko Milinkovic ile 1-0 öne geçti.12.ci dakikada Marko Milinkovic durumu 2-0 yaptı.Bundan 2 dakika sonra 14.dakikada Ahmet Oğuz takımın 3.cü golünü attı.
   İkinci yarının hemen başında 47.dakikada Vedat Muriç durumu 4-0 yaptı.60. dakikada Ahmet Oğuz durumu 5-0 yaptı.86.dakikada Vedat Muriç tekrar sahneye çıktı ve durumu 6-0 yaptı. İkinci yarıda da 3 gol atan gençlerbirliği maçı 6-0 gibi farklı bir sonuçla kazandı.




 



Stad:
Ankara 19 Mayıs

Hakemler:
Bülent Birincioğlu,Serdar Diyadin,Mehmet Metin,Mustafa Kürşad Filiz

Gençlerbirliği:
Taha,Halil İbrahim,Ahmet Oğuz,Ferhat Görgülü,Kamal Issah,Marko Milinkovic,Serdarcan Eralp,Ante Kulusic,Aleksandar Scekic,Vedat Muriç,Samuel Kwame Owusu

Teknik Direktör:
Ümit Özal

Amedspor:
Serkan İpek,Kamil İçer,Şevket Güngör,Abdullah Çetin,Oğuz Çetinkaya,Mansur Çalar,Ercan Çapar,Yusuf Yağmur,Tekin Adar,Emre Tekin Pınar,Mehmet Sıddık İstemi

Teknik Direktör:
Recep Bayık
  Goller: Milinkovic (dk. 1 ve 12), Ahmet Oğuz (dk. 14 ve 60) (Gençlerbirliği),Vedat Muriç (dk.47 ve 86)
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.