İngiltere'de selfie çektirdiği futbolcu iflah olmadı

İngiltere futbolcularla selfie çeken bir futbolsevere karşı oyuncuları uyardı: Bu adamla kesinlikle selfie çektirmeyin.

11 Haziran 2014 Çarşamba 08:10
İngiltere'de selfie çektirdiği futbolcu iflah olmadı






İngiltere'de selfie çektirdiği futbolcu iflah olmadı
İddiaya göre Dünya Kupası'nın yıldızı olabilecekken birer birer sakatlanarak Brezilya 2014'e veda eden Franck Ribery, Lucas Moura, Samir Nasri ve Marco Reus, adeta bir futbolseverin lanetine uğradı. Bu dört futbolcudan üçü kimliği meçhul hayranla selfie pozu verdikten sonra sakatlandı; biri formda olduğu halde milli takıma alınmadı.

Meçhul futbolseverin ilk kurbanı Lucas Moura oldu. Paris Saint Germain'in Brezilyalı oyuncusu Moura, selfi çektirdikten sonra sakatlandı. Meçhul hayranla selfie çektiren bir başka isim ise Fransa Milli Takımı'nın gözdesi Frank Ribery oldu. Ribery de son anda sakatlandı. Almanya'nın yıldız oyuncusu Marco Reus da selfie çektirdikten hemen sonra sakatlar kervanına katıldı. Manchester City'nin golcüsü Samir Nasri, attığı golle takımına şamqpiyonluğu getirse de Fransa Milli Takımı'na çağırılmadı. Nasri'nin de bu meçhul hayranla selfie çektiğirdiği ortaya çıktı.

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.