Kayserispor teknik direktörünün uğuru "kalemleri"

PTT 1'inci Ligi'nde şampiyon olarak Spor Toto Süper Lig'e yükselen Kayserispor'un 34 yaşındaki teknik direktörü Cüneyt Dumlupınar, her maçın taktiğini farklı renkteki kalemle yazmasının "uğur" getirdiğini...

11 Mayıs 2015 Pazartesi 10:38
Kayserispor teknik direktörünün uğuru






PTT 1'inci Ligi'nde şampiyon olarak Spor Toto Süper Lig'e yükselen Kayserispor'un 34 yaşındaki teknik direktörü Cüneyt Dumlupınar, her maçın taktiğini farklı renkteki kalemle yazmasının "uğur" getirdiğini söyledi.
Cüneyt Dumlupınar, takımını sahaya çıkarmadan önce tahtaya ilk onbir, diziliş ve maç taktiklerini, rakip takımın renklerini taşıyan kalemlerle yazmaktan kaçındığını belirtti. 50'nin üzerinde çeşitli renklerde kalemi bulunan Cüneyt Dumlupınar, şunları söyledi:
''Kalem koleksiyonum var diyebilirim. Yıllardan beri, örneğin o hafta Fenerbahçe ile kupa maçı oynadığımızda, karşılaşma öncesi kadroyu yazarken, taktik verirken sarı ve lacivert kalem kullanmam. Samsunspor'la oynayacaksak kırmızı kalem kullanmam. Kendime göre böyle bir uğur yaptım.''
"KALEMLERİ ÇOK KIYMETLİDİR"
Kayserispor'un yardımcı antrenörü Ertuğrul Seçme ile kaleci antrenörü Reha Özmen, Dumlupınar'ın masasınmda bulundurduğu ve gözü gibi baktığı rengarerek kalemleri konusuda, "Kendisinin kalemleri çok kıymetli ve uğurludur. Deyim yerindeyse, canını al, ama kalemlerini alma'' dedi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.