Kupa Gecesi

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı finalin geri kalan takımları bu akşam oynanacak maçlarla belli oluyor.

03 Mart 2016 Perşembe 12:08
Kupa Gecesi






 

Kupa Gecesi

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı finalin geri kalan takımları bu akşam oynanacak maçlarla belli oluyor.

  Dün Çaykur Rizespor ve Galatasaray’ın yarı finalde eşleşmesinden sonra gözler bu akşam oynanacak Fenerbahçe -Amedspor ve Beşiktaş -Konyaspor maçlarına çevrildi.

 Fenerbahçe ilk maçını Diyarbakır’da oynamış ve 3-3 berabere kalmıştı.Bu akşam sarılacivertlilere mağlubiyet dışında her türlü sonuç yarı final kapısını aralıyor.Teknik Direktör Pereira yoğun maç trafiğinde şans veremediği futbolcularına bu akşam şans vermesi bekleniyor.Maç saat 18.15’de Ülker Arena’da oynanacak.

  Günün bir diğer önemli karşılaşması da Konya’da oynanacak.İlk maçı evinde 2-1 kaybeden Beşiktaş ,Konya Tortuspor karşısında deplasmanda yarı final vizesi almak için oynayacak.Kalabalık seyirci topluluğu olacağı tahmin edilen karşılaşmada favori ilk maçı deplasmanda 2-1 kazanan Tortu Konyaspor.Maç saat saat 20.45’de oynanacak.

  Bu iki maçın galipleri yarı finalde karşı karşıya gelecekler.

 

Son Güncelleme: 03.03.2016 12:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Evren 2016-03-03 19:21:58

fenerbahçe - amedspor karşılamasının tura atlayanı ile torku konyaspor - beşiktaş karşılaşmasının tur atlayını eşlecek arkadaşlar bu konuyu merak ediyorum yoksa bir kurra mı olacak tekrardan.