Lucescu'dan Galatasaray'ı üzen cevap

Shakhtar Başkanı Rinat Akhmetov ile görüşen Lucescu, ayrılık vizesi alamadı

15 Haziran 2014 Pazar 20:42
Lucescu'dan Galatasaray'ı üzen cevap






Lucescu'dan Galatasaray'ı üzen cevap
Shakhtar Başkanı Rinat Akhmetov ile görüşen Lucescu, ayrılık vizesi alamadı.

ROBERTO Mancini’nin ayrılmasının ardından Cimbom kimsenin kapısını çalmadan Mircea Lucescu’ya teklifte bulunurken Romen teknik adamdan dün akşam saatlerinde olumsuz haber geldi. Shakhtar Donetsk ile 1 sezon daha kontratı bulunan kurt hoca, sarı-kırmızılı yönetimden pazar akşamına kadar süre istemiş ve Shakhtar Donetsk kulübünün başkanı Rinat Akhmetov ile görüştükten sonra yanıt vereceğini söylemişti.

‘KİMSEYİ TUTAMAM’

KRİTİK zirve dün gerçekleşirken G.Saray adına olumsuz haber geldi. Rinat Akhmetov ile yaptığı görüşmede G.Saray’dan gelen teklifi ileten ve artık ayrılmak istediğini belirten Lucescu’ya başkanı duygusal bir konuşma yaptı. Luce’ye 10 sezondur takımı çalıştırdığını hatırlatan Akhmetov, “Burada seninle bir proje başlattık ve takımı marka haline getirdik. Ancak şu anda savaş var. Sen de ayrılırsan oyuncuları da elimde tutamam. Teknik direktör olarak da kimseyi getiremem. Ayrılmanı istemiyorum” diyerek kontratını tamamlamasını istedi.

‘TAKIMIMIZ DAĞILIR...’

BU sözlerin ardından zorunlu olarak Shakhtar’da kalan Lucescu toplantının ardından ise telefona sarılarak G.Saray Başkanı Ünal Aysal’ı aradı. 3puan.com’un haberine göre Aysal’a görüşmeyi anlatan Luce, “Ben, İstanbul’a dönmeyi çok istiyordum. Ama burada kalmam gerekiyor.

HEM bir kontratım hem de projem var. Şu anda durumu biliyorsunuz. Ülkeye kimse gelmek istemiyor. Bu halde bırakamam. Yerimi dolduramazlar. Çok iyi bir takım var. Takım dağılabilir. Ben gidersem herkes gider. Bu sebepten dolayı kalmalıyım. G.Saray‘a teklifi için çok teşekkür ederim. Çok heyecanlandım. Orada bitirmem gereken işler var. Ama ileride gelirim umarım” sözleriyle son kararını iletti.

‘Bu saatten sonra zor!’

LUCESCU’DAN gelen olumsuz haberle birlikte G.Saray yönetimi de alternatiflerine yönelme kararı aldı. Başkan Ünal Aysal konuyla ilgili yaptığı açıklamada tek bir teknik adama bağlı kalmadıklarını hatırlatarak, “Artık yeni bir arayışa girmemiz gerekiyor. Lucescu aradı konuştuk. Bu işin olması bu saatten sonra çok zor” sözleriyle gelinen noktayı özetledi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.