Mustafa Denizli'ye Galatasaray'da yeni görev

Mustafa Denizli Galatasaray'dan bir türlü gidemiyor. Mancini döneminde Atillio Lombardo'nun da hala sözleşmesini alacağı yüzünden feshedemeyen kulüp Denizli'yi farklı bir kadroda kullanacak.

13 Mart 2016 Pazar 13:43
Mustafa Denizli'ye Galatasaray'da yeni görev






Mustafa Denizli'ye Galatasaray'da yeni görev

Galatasaray'da teknik adam arayışları devam ederken, bir süre önce ayrılan Mustafa Denizli'nin kulübe olan borcunu çalışarak ödeyeceği ortaya çıktı. Ünlü teknik adamı incitmemek adına alınan karar son yıllarda borçlarını ödemekte güçlük çeken Denizli'yi rahatlattı. Galatasaray yönetimi, Mustafa Denizli'den alması beklenen 1 milyon euro'yu, hocayı farklı bir pozisyonda göreve getirerek tahsil etme planı yapıyor.

Galatasaray'da Roberto Mancini döneminden bu yana kendisinin sözleşmesi feshedilemeyen Atillio Lombardo'dan sonra Mustafa Denizli ile de yollar ayrılamıyor. Sözleşme tarihinde 1.5 milyon Euro peşin verilen ve Dursun Özbek'in kendi hesabından 500 bin euro da teminat verdiği Denizli, bu rakamın 150 bin Euro'sunu kullanmıştı. Toplamda Galatasaray'ın 1 milyon 650 bin Euro'sunu kullanan Denizli'nin, aldığı 650 bin Euro'luk hakkedişi dışında kalan 1 milyon Euro'yu ödeyeceği yönetim tarafından açıklanmıştı. Fakat Denizli'nin verdiği bu söze rağmen henüz bir geri ödeme gerçekleşmediği borçları yüzünden zaten zor durumda bulunan Denizli'nin ise hali hazırda İtalya'da bulunduğu bildirildi.

Mustafa Denizli'nin 1 milyon Euro'yu geri ödememesi durumunda sözleşmesinin fesih olamayacağı bu yüzden de Galatasaray'ın tecrübeli teknik adama farklı bir görev tanımı yapabileceği gelen bilgiler arasında.
Son Güncelleme: 13.03.2016 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.