Real Madrid, Rodriguez için 60 milyon euroyu gözden çıkardı

James Rodriguez’in peşini, Real Madrid’in bırakmaya niyeti yok gibi gözüküyor. Real, 60 milyon euroyu gözden çıkardı.

04 Temmuz 2014 Cuma 18:27
Real Madrid, Rodriguez için 60 milyon euroyu gözden çıkardı






Real Madrid, Rodriguez için 60 milyon euroyu gözden çıkardı
Kolombiya Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken James Rodriguez’in peşini, Real Madrid’in bırakmaya niyeti yok gibi gözüküyor. İspanyollar’ın yüksek tirajlı spor gazetelerinden  Marca, dünkü manşetini Rodriguez’e ayırdı. Fransa’da Monaco forması giyen 22 yaşındaki atak orta saha oyuncusunun fiyatını kulübünün, 75 milyon Euro (217.282.500 TL) olarak belirlediği ifade edildi. Los Galacticos’un başkanı Florentino Perez’in, teknik direktör Carlo Ancelotti’nin ısrarla istediği oyuncuyu kadrosuna katabilmek adına 60 milyon Euro’yu (173.826.000 TL) gözden çıkardığı belirtildi. Aradaki farkın kapanması için tarafların pazarlık masasına yakında oturacakları konuşuluyor. Henüz kariyerinin başında olmasına rağmen geçen sezonun başında Porto’dan, Fransız ekibine 47 milyon Euro bonservisle gelen Rodriguez, “İspanyol  futbolunu çok beğeniyorum. Özellikle Real Madrid, hep oynamak istediğim hayalimdeki kulüp” ifadelerini kullanmıştı.

Falcao ve Kroos da listede

Öte yandan Rodriguez’in vatandaşı ve Monaco’nun bir başka süperstarı Radamel Falcao için de girişlerin sürdüğü bildirildi. Golcü futbolcunun transferini en kısa sürede bitirmek isteyen Real’in, Monaco’yu ikna etmeye çalıştığı belirtildi. Real’in ayrıca Bayern Münih’le yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Toni Kroos’da da sona yaklaştığı iddia edildi


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.