Rıdvan Dilmen, Taraftar Erdoğan'a haksızlık yaptı

Rıdvan Dilmen, NTV yayınlanan programda Fenerbançeli taraftarların Erdoğan'a yönelik tepkisini 'Büyük haksızlık' olarak değerlendirdi

29 Aralık 2013 Pazar 21:28
Rıdvan Dilmen, Taraftar Erdoğan'a haksızlık yaptı






Rıdvan Dilmen, taraftar Erdoğan'a haksızlık yaptı


Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da yayınlanan programda Fenerbançeli taraftarların Erdoğan'a yönelik tepkisini 'Büyük haksızlık' olarak değerlendirdi. Dilmen 'Bu ülkenin Başbakan'ı herkesten çok daha Fenerbahçeli olduğunu gösterdi. Bunu Aziz Yıldırım çok iyi biliyor, çıksın açıklasın, bekliyorum' dedi.  Dilmen
 'Yüzde 100 Futbol' programında Fenerbahçe'nin Kayserispor karşısında aldığı 5-1'lik galibiyeti de değerlendirdi.

"Kayseri ile Fenerbahçe arasındaki siklet farkı var. 5 dakikada skor 1-1'den 5-1'e geldiğinde de bu fark kendisini belli etti. Bu skor Fenerbahçe açısından ligin ilk yarısının sonucunu gösteren bir görüntü.

TARAFTAR BAŞBAKAN'A HAKSIZLIK YAPTI

"Ben Fenerbahçeliyim.. İnsanlar bana gönül koyabilir ama Başbakanımızın şahsına karşı yapılan tezahüratları kınıyorum. 3 Temmuz sürecinde Sayın Başbakanımız Tayyip Erdoğan, herkesten fazla Fenerbahçelilik göstermiştir. Bildiğim için söylüyorum. Bu ayrıntıların hepsini sayın Aziz Yıldırım biliyordur ve konuyla ilgili açıklama yapmasını bekliyorum. Bir Fenerbahçeli olarak gerçekten çok üzüldüm. Çok ciddi hizmetleri olan ülkenin Başbakanına haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Neden haksızlık yapıldığını da Başkan Yıldırım'ın açıklamasını bekliyorum. Beğenmeyebilirsiniz, oy kullanmayabilirisiniz. Zaten Fenerbahçe kulübüne siyasetin karışmaması lazım. Sayın Başbakan herkesten fazla Fenerbahçelilik yapmıştır hiç haketmedi"

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.