Rönesans TED Ankara Kolejliler - Darüşşafaka Doğuş soyunma odaları

GAZİANTEP, () - ROYAL Halı Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında Rönesans TED Ankara Kolejlileri yenerek yarı finale çıkma hakkı elde eden Darüşşafaka Doğuş’un baş antrenörü Oktay Mahmuti, umduklarından çok daha farklı...

19 Şubat 2015 Perşembe 19:56
Rönesans TED Ankara Kolejliler - Darüşşafaka Doğuş soyunma odaları






GAZİANTEP, () - ROYAL Halı Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında Rönesans TED Ankara Kolejlileri yenerek yarı finale çıkma hakkı elde eden Darüşşafaka Doğuş’un baş antrenörü Oktay Mahmuti, umduklarından çok daha farklı bir galibiyet aldıklarını, kazanmaya devam etmek istediklerini belirtti. Rönesans TED Ankara Kolejliler baş antrenörü Burak Gören ise rakiplerinin kupadaki en önemli takımlardan biri olduğunu ve üçlükleri bulamadıkları için kaybettiklerini söyledi.
Gaziantep’te oynanan çeyrek final karşılaşmasında Rönesans TED Ankara Kolejlileri 69-50 yenerek yarı final hakkı kazanan Darüşşafaka Doğuş’un baş antrenörü Oktay Mahmuti, "Umduğumuzdan çok daha farklı bir galibiyet aldık. İlk yarıda farkı açtıktan sonra özellikle üçüncü periyottan sonra fark açıldı ve biz de tüm oyuncuları kullandık. Her maç ayrı bir kademe ve bu karşılaşma da bir tanesiydi. Umarım yarı finalde daha iyi basketbol oynayacağız. Bizi zorlu bir rakip bekliyor. Amacımız herkes kadar iddiamızı sürdürmek olacak" dedi.
Rönesans TED Ankara Kolejlilerde baş antrenör Burak Gören ise, rakiplerinin güçlü bir takım olduğunu ifade ederek "Darüşşafaka Doğuş ligin çok önemli kadrolarından bir tanesine sahip. Üç hafta önce İstanbul’da onları yenmemize rağmen bu sefer aynı basketbolu ve direnci gösteremedik. Maçın başında çok iyi savunma yaptılar. Biz de üç sayı çizgisinin gerisinden istediğimiz isabetleri bulamadık. Darüşşafaka Doğuş çok iyi bir takım. Üçüncü periyottan itibaren de sonucu belli bir maç oldu. Onları galibiyetten dolayı kutluyorum. Artık biz de ligdeki yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.