Süper Lig: Galatasaray 4- Kardemir Karabükspor 2

Fenerbahçe kafilesine yönelik silahlı saldırının ardından bugün Cimbom önemli bir maça ev sahipliği yaptı. Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Kardemir Karabükspor'u ağırladı. Maç 4-3 Ev sahibi CimBom'un üstünlüğüyle sona erdi..

05 Nisan 2015 Pazar 18:12
Süper Lig: Galatasaray 4- Kardemir Karabükspor 2






Süper Lig: Galatasaray 4- Kardemir Karabükspor 2



Galatasaray Karadeniz'de Karabük sınavında



Galatasaray Karabük maçı, Galatasaray Karabük kaçta? Galatasaray Karabük maçı hangi kanalda?

Süper Lig: Galatasaray 4-2 Kardemir Karabükspor



Galatasaray 4- 2 Karabükspor Maçı 28. dakikada Yasin Öztekin'in golüyle 1-0 öne geçti. İkinci yarıda Sneijder'in frikiğiyle fark 2'ye çıktı. ardından Bruma'nın asistiyle Umut Bulut düzgün vuruşla farkı 3'e çıkardı.Maç Lig tv ekranlarından naklen yayınlanıyor..


Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında evinde Kardemir Karabükspor'u ağırlayan Galatasaray 3 puana 4 golle ulaştı.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Türk Telekom Arena'da Galatasaray ile Kardemir Karabükspor karşılaştı.

İlk dakikadan itibaren etkili bir oyun sergileyen Galatasaray son dakikalarında zorlandığı karşılaşmadan 4-2 galip ayrıldı. Sarı kırmızılı ekibe galibiyeti getiren golleri Yasin Öztekin, Wesley Sneijder(2) ve Umut Bulut kaydetti. Konuk ekip Kardemir Karabükspor'un ilk golünde Hakan Balta kendi filelerini havalandırırken 2. gol ise bir dönem Galatasaray forması da giyen Furkan Özçal'dan geldi.


 Galatasaray bu galibiyetin ardından tekrardan liderlik koltuğuna yükseldi.

Maçtan dakikalar;

İLK ATAK GALATASARAY'DAN: Savunmanın arkasına sarkan Umut Bulut topu kontrol edemeyince Karabükspor kalecisi Abdulaziz topa sahip oldu

BAYRAK HAVADA: Maça oldukça etkili başlayan Galatasaray'da Yasin ceza sahasına girdi ama yan hakemin ofsayt bayrağı havada.

SELÇUK GOLE YAKLAŞTI: Bruma'nın pasında ceza sahasında topla buluşan Selçuk İnan dar açıdan vurdu top auta gitti.

AHMET İLHAN PENALTI BEKLEDİ: Uzun topta Galatasaray savunmasının arkasına sarkan Ahmet İlhan ceza sahası içinde yerde kaldı, hakem devam dedi.

HAMİT UZAKLARDAN DENEDİ: Rakip sahaya oyunu yıkmaya çalışan Galatasaray'da Hamit Altıntop uzaklardan vurdu ama şut zayıf kaldı.

GALATASARAY ETKİLİ GELDİ: Sol kanattan ceza sahasına giren Yasin kaleyi düşündü Karabükspor savunmasından seken top bu sefer de Sneijder'e geldi ama Karabükspor savunması topu uzalaştırdı.

HAKAN ÖZMERT ŞANSINI DENEDİ: Karabükspor'da Hakan Özmert uzaklardan vurdu ama top kalenin çok uzağından auta çıktı.

KARABÜKSPOR GOLE YAKLAŞTI: Ahmet İlhan hızla ceza sahasına girdi uygun durumdaki Fatih Candan'a pas çıkardı ama Fatih topa yetişemedi.

GOOLL!! Abdulaziz'in büyük hatasında ceza sahası dışında topla buluşan Yasin uygun pozisyonda meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi.

SNEIJDER VURDU ABDULAZİZ KURTARDI: Bruma'nın ceza sahası içerisindeki Sneijder'e pasında topla buluşan Hollandalı oyuncu uygun pozisyonda vurdu ama kaleci Abdulaziz başarılı.

YASİN 2. GOLE YAKLAŞTI: Golden sonra da ataklarını sürdüren Galatasaray'da Yasin sol çaprazdan ceza sahasına girdi şutunda kaleci Abdulaziz başarılı.

SELÇUK DOĞRUDAN KALEYE: Sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruşta doğrudan kaleyi düşünen Selçuk İnan'ın vuruşu auta gitti.

MUSLERA'DAN HARİKA KURTARIŞ: Konuk ekip İlk yarının son dakikasında tehlikeli bölgeden serbest vuruş kazandı. Erdem'in harika vuruşunda Muslera aynı güzellikte bir kurtarış yaptı.

DEVRE: Karşılaşmanın ilk yarısı Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

GOOLL!! Wesley Sneijder harika attı! Galatasaray'ın yaklaşık 25 metreden kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Sneijder'in şutunda top önce direğe ardından Abdulaziz'e çarparak ağlara gitti: 2-0.

 UMUT KALEYİ YOKLADI: Şık bir çalımla ceza sahasına giren Umut sağ çaprazdan kaleyi düşündü ama top auta gitti.

FATİH SERT VURDU: Farkı 1'e indirmek isteyen Karabükspor'da Fatih ceza sahası dışından sert vurdu savunmaya çarpan top kornere gitti. Kullanılan kornerde Musa'nın kafası auta gitti.

GOOLL!! Galatasaray farkı 3'e çıkardı. Bruma'nın pasında sağ çaprazda ceza sahasına giren Umut Bulut sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 3-0.

4 GELİYORDU: Umut Bulut ceza sahası içinde arkadaşına pas vermek istedi ancak Karabükspor topu uzaklaştırdı.

SNEIJDER'DEN HARİKA HAREKETLER: Orta sahada topla buluşan Wesley Sneijder harika hareketlere rakiplerini çalımladı, savunmanın arkasına pasında ise top geçmedi.

UMUT KARŞI KARŞIYA: Ceza sahası içinde topla buluşan Umut Bulut'un şutunda kaleci Abdulaziz başarılıydı. Dönen topa ise Umut'un vuruşu kaleye paralel gitti.

GOOLL!! Karabükspor aradığı golü buldu.. Sol çaprazdan gelen sert ortaya müdahale etmek isteyen Hakan Balta topu kendi ağlarına gönderdi: 3-1

KARABÜK'ÜN ATAKLARI SIKLAŞTI: Golden sonra daha istekli bir görünüm çizen Karabükspor'da Musa uzaklardan vurdu top az farkla auta gitti.

SNEIJDER GOLE YAKLAŞTI: Topla ilerleyip sağ çaprazdan ceza sahasına giren Wesley Sneijder'in sert şutu auta gitti.

OFSAYT BAYRAĞI HAVADA: Sneijder'in pasında Telles müsait durumda topla buluştu ama ofsayt bayrağı havada.

GOOLL!! Furkan Özçal'dan harika bir gol... Galatasaray'ın yarı sahasından çıkarken kaptırdığı topta Furkan topu alıp ceza sahasına kadar sürdü. Açıyı bulan Furkan sert bir vuruş yaptı. Muslera'yı geçen top üst direğin içine çarpıp ağlarla buluştu: 3-2

GOOLL!! Bir gol daha.. 3-2'nin ardından Karabükspor'un baskısı karşısında bunalan Galatasaray'ı Sneijder rahatlatı. Hollandalı futbolcu kendisinin 2. takımının ise 4. golünü atarak skoru 4-2 yaptı.

MAÇ SONUCU: Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Galatasaray Karabükspor karşısında sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray ile Kardemir Karabükspor karşı karşıya gelecek. Saaat 16.00'da başlayacak mücadele Türk Telekom Arena'da oynanacak.

Hakem Tolga Özkalfa'nın yöneteceği mücadele Lig TV'den naklen yayınlanacak.

İŞTE GALATASARAY'IN İLK 11'İ!

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Hamit, Selçuk, Bruma, Sneijder, Yasin, Umut

K. KARABÜKSPOR: Abdülaziz, Erdem, Yiğit, Mabiala, Tanju, Traore, Sow , Musa, Furkan, Ahmet İlhan, Kumbela

SAAT: 16.00
STAT: TT ARENA
HAKEM: TOLGA ÖZKALFA
YAYIN: LİG TV

SNEIJDER VE YEKTA KART SINIRDA

Galatasaray'da Wesley Sneijder, Hamit Altıntop, Olcan Adın ve Yekta Kurtuluş, Kardemir Karabükspor maçı öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular sarı kart görmeleri durumunda ligin 27. haftasındaki Trabzonspor maçında forma giyemeyecek. Ayrıca, sakatlıkları bulunan Semih Kaya ve Felipe Melo da sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

TÜRK TELEKOM ARENA'DA REKOR ZAMANI

Karşılaşmaya yoğun ilgi gösteren Galatasaraylı taraftarlar Türk Telekom Arena'da sezonun seyirci rekorunu kırmaya hazırlanıyor. Kombine kart sahibi taraftarı 30 bini aşan Galatasaray'da, Kardemir Karabükspor maçı için şu ana kadar 10 bin civarında bilet satıldı. Sponsor biletleriyle birlikte statta yaklaşık 40 bin taraftarın olması bekleniyor. Sarı kırmızılı taraftarlar, bu sezon sahalarında en fazla ilgiyi Fenerbahçe derbisini göstermişti. Karşılaşmayı yaklaşık 37 bin taraftar takip etmişti.
Son Güncelleme: 05.04.2015 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.