Trabzonlu Yöneticilerden Onur'a Ziyaret

  İSTANBUL- Trabzonspor'un Legia Varşova maçında sol diz ön çapraz bağları kopan milli file bekçisi Recep Onur Kıvrak, İstanbul'da bugün 1 saat 40 dakika süren bir operasyon geçirdi. Ameliyat olan kaptan Onur'u Trabzonspor Başkan...

17 Ekim 2014 Cuma 19:27
Trabzonlu Yöneticilerden Onur'a Ziyaret






 

İSTANBUL-

Trabzonspor'un Legia Varşova maçında sol diz ön çapraz bağları kopan milli file bekçisi Recep Onur Kıvrak, İstanbul'da bugün 1 saat 40 dakika süren bir operasyon geçirdi. Ameliyat olan kaptan Onur'u Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan,Genel Sayman Yardımcısı Seyfettin Tayfun Kahyaoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Onur İncehasan, TS Club'dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Türköz, Ömer Demir ve Erol İbrahimağaoğlu ziyaret ettiler ve iyi dileklerini sundular.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.