Trabzonspor İtalya'ya gitti

TRABZONSPOR, yarın akşam Napoli ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2'nci tur rövanş maçı için İtalya'ya gitti. 17 FUTBOLCU GİTTİ THY'ye ait özel uçakla saat 11.00'de Trabzon'dan Napoli'ye hareket eden bordo mavililerde kadroda önemli eksiklikler...

25 Şubat 2015 Çarşamba 11:35
Trabzonspor İtalya'ya gitti






TRABZONSPOR, yarın akşam Napoli ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2'nci tur rövanş maçı için İtalya'ya gitti.
17 FUTBOLCU GİTTİ
THY'ye ait özel uçakla saat 11.00'de Trabzon'dan Napoli'ye hareket eden bordo mavililerde kadroda önemli eksiklikler dikkati çekti. Geçen hafta Trabzon'da oynanan Napoli maçında sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle sahaya 18 kişilik kadro çıkaramayan ve yedek kulübesinde sadece 4 oyuncu oturtabilen bordo mavililer Napoli'ye de 17 oyuncu götürebildi.
125 KİŞİLİK KAFİLE
Trabzonspor, saat 11.00'de THY'ye ait özel uçakla Trabzon'dan Napoli'ye hareket etti. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da bulunduğu uçakta teknik direktör Ersun Yanal, kafileye 17 futbolcuyu dahil edebildi. Kulüp görevlileri, misafirler ve basın mensupları ile uçakta toplam 125 kişi yer aldı.
MEHMET VE MEDJANİ KADRODA
Sakatlıkları nedeniyle dün akşam yapılan antrenmana çıkmayan Medjani ve Mehmet Ekici, takımla birlikte Napoli"ye götürüldü. Trabzonspor'un İtalya kafilesinde şu isimler yer aldı:
"Hakan Arıkan, İbrahim Demir, Bosingwa, Zeki Yavru, Aykut Demir, Medjani, Musa Nizam, İshak, Fatih Atik, Soner, Sefa, Salih, Özer, Mehmet Ekici, Constant, Erkan, Cardozo"
TRABZONSPOR'UN NAPOLİ MAÇI MUHTEMEL 11'İ:
Hakan Arıkan- Salih Dursun, Aykut Demir, Bosingwa, İshak Doğan, Medjani, Sefa, Özer, Constant, Erkan, Cardozo
SAKAT: Waris, Belkalem, Yatabare, Yusuf

FOTOĞRAF

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.