UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tur heyecanı...

İSTANBUL, () - UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçlarında İsviçre'nin Basel takımı ile Portekiz ekibi Porto 1-1 berabere kalırken, İspanya'nın Real Madrid takımı ise Almanya'nın Schalke 04 takımını 2-0 mağlup etti. İsviçre'nin...

19 Şubat 2015 Perşembe 00:07
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tur heyecanı...






İSTANBUL, () - UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçlarında İsviçre'nin Basel takımı ile Portekiz ekibi Porto 1-1 berabere kalırken, İspanya'nın Real Madrid takımı ise Almanya'nın Schalke 04 takımını 2-0 mağlup etti.

İsviçre'nin Basel kentinde oynanan maçta ev sahibi Basel, 11. dakikada Gonzalez'in golüyle 1-0 öne geçerken, Porto ise 79. dakikada Danilo'nun penaltı golüyle skoru eşitledi. Maç 1-1 sona ererken, Porto rövanş maçı öncesinde avantaj yakaladı.

Gelsenkirchen'de oynanan günün diğer maçında ise konuk ekip Real Madrid, 26. dakikada Cristiano Ronaldo, 79. dakikada Marcelo'nun golleriyle Schalke 04'ü 2-0 mağlup etti. Real Madrid bu sonuçla rövanş öncesi büyük avantaj sağladı.

Karşılaşmaların rövanşları 10 Mart Salı günü yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.