Adana'da 81 yaşındaki adam, 9 yaşındaki kıza...

81 yaşındaki M.D., komşusunun 9 yaşındaki kızı Y.B.Ş.’yi kandırıp evine çağırdı. Küçük kızın belden aşağısını soyduğu küçük kızı kucağına alıp cinsel tacizde bulunduğu öne sürüldü

12 Eylül 2014 Cuma 18:25
Adana'da 81 yaşındaki adam, 9 yaşındaki kıza...






Adana'da 81 yaşındaki adam, 9 yaşındaki kıza...
Adana'yı ayağa kaldıran haber, 81 yaşındaki yaşlı adam 9 yaşındaki kız çocuğunu 'Sana üzüm vereceğim' diyerek kandırdı, küçük kızın çığlığı üzerine mahalleli yaşlı adamın evini bastı.

Adana’da 81 yaşındaki M.D., komşusunun 9 yaşındaki kızı Y.B.Ş.’yi; “Sana üzüm vereceğim” diye kandırıp evine aldı. Tek katlı evinin damında, belden aşağısını soyduğu küçük kızı kucağına alıp cinsel istismarda bulunan M.D.’yi gören iki kadın duruma tepki gösterdi. Olayı öğrenen anne F.Ş., M.D.’nin evini bastı, ortalık karıştı. Yaşananlar, polise yapılan ihbarla ortaya çıktı, tutuklanan M.D. hakkında ise 22 yıl hapis cezası istendi.

Adana’da 81 yaşındaki M.D., komşusunun 9 yaşındaki kızı Y.B.Ş.’yi kandırıp evine çağırdı. Küçük kızın belden aşağısını soyduğu küçük kızı kucağına alıp cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen M.D., yakalanınca Y.B.Ş.’nin ailesi durumdan haberdar olup, yaşlı adamın evini bastı. Olay, çıkan kavga üzerine polisin bölgeye sevk edilmesi ile ortaya çıktı. M.D., tutuklandı ve hakkında da 22 yıl hapis istemi ile dava açıldı.
 
SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Olay, 26 Ağustos’ta merkez ilçe Yüreğir’de meydana geldi. İddiaya göre; komşusunun kızı Y.B.Ş.’yi sokakta oynarken gören M.D., kendisine seslenip; “Gel sana üzüm vereceğim” diyerek yanına çağırdı, sonra da küçük kızın elinden tutup, tek katlı evinin damına çıkarttı. Belden aşağısı çıplak olan Y.B.Ş.’yi kucağına alıp, cinsel istismarda bulunduğunu gören komşuları M.A. ve M.F. duruma tepki gösterdi.
 
SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ


Küçük kız, yaşlı adamın elinden kurtulup kaçarken, M.A. da anne F.Ş.’nin (29) yanına gidip, gördüklerini ona anlattı. Bir anda çılgına dönen F.Ş., M.D.’nin evini basınca ortalık bir anda savaş alanına döndü. Yaşanan utanç verici olay ise, kavga üzerine bölgeye sevk edilen polislere bildirilmesi ile ortaya çıktı. Aile M.D.’den şikayetçi oldu, yaşlı adam da sığındığı mahallenin berberinden yakalanıp gözaltına alındı.
 
22 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen M.D., nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili olarak soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı’nın hazırladığı iddianame de kabul edilerek, M.D. hakkında ‘çocuğun cinsel istismarı’ ve ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından 22 yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı.
 
SADECE SAÇINI OKŞADIM

M.D., savunmasında hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Küçük kızın ara sıra evine geldiğini anlatan M.D., “Yaz günü damda üzüm olduğu için kendisine üzüm verdim. Okula gittiğinde de Y.’ye ufak tefek harçlık veriyordum. Kız tek başına dama geldi. Üzüm bulamayınca da gelip yanıma oturdu. Saçını okşadım. Küçük kızı kucağıma oturtmadığım gibi kıyafetini de çıkartmadım. Herhangi bir cinsel istismarda da bulunmadım” dedi.
 
Y.’NİN PİJAMASI YOKTU


Olayın görgü tanıkları M.A. ve M.F. de iddianamede yer alan ifadelerinde; “M.D. damda otururken, kucağında da Y. vardı. Küçük kızın bacağındaki pijaması yoktu, çıplaktı. M.D. de çocuğu kucağına almış, cinsel istismarda bulunuyordu. Kendisine; ‘Sen ne yapıyorsun?’ diye bağırıp tepki gösterdik. Sonra da Y., pijamasını giyip kaçtı” bilgisini verdi. Küçük kızın, Çocuk İzleme Merkezi’nde alınan ifadesi ise, adeta kan dondurdu.
 
‘AYIP ŞEYLER YAPTIK’ DEDİM


 “Gel sana üzüm vereceğim” diyerek yanına çağıran M.D.’nin saçlarını okşadığını anlatan Y.B.Ş., komşularının yaşlı adamın kendisine yanlış şeyler yapacağını sanıp annesine söylediğini belirtti. Y.B.Ş., “İlk başta anne ve babamın hapse gireceğinden korkup, ‘Ayıp şeyler yaptık’ dedim. Sonra da olmadığını söyledim” ifadesini kullandı. Ancak buna rağmen küçük kız, doktor muayenesinde ise, farklı bir ifade verdiği ortaya çıktı.
 
İÇ ÇAMAŞIRIMI İNDİRDİ

Söz konusu ifadeye göre Y.B.Ş.’nin; M.D.’nin kendisini yanına çağırdığını ve iç çamaşırını yarısına kadar indirdiğini, adamın da pantolonunu çıkartıp kucağına oturttuğunu ama kendisinin kaçtığını söylediği kaydedildi. İddianamede ise, toplanan delillere dikkat çekilerek, doktor raporunun yanı sıra küçük kız ve şüpheliyle aralarında husumet bulunmayan görgü tanıklarının ifadelerinin birbirini doğruladığı yorumu yapıldı.
 
‘CİNSEL İSTİSMAR’ VURGUSU

İddianamede; “Bu durum dikkate alındığında; şüphelinin küçük kızı cinsel amaçlı hürriyetinden yoksun bıraktığı, mağdurenin pijaması ve iç çamaşırı ile kendisinin pantolonunu indirdikten sonra küçük kızı kucağına oturtup, cinsel istismarda bulunduğu anlaşılmıştır” denildi. Şu anda cezaevinde olan 81 yaşındaki M.D.’nin, önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkarak yargılanması bekleniyor
Son Güncelleme: 17.08.2016 00:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.