Bayanların Hem Şık Hem de Zarif Olmasını Sağlayan Abiye Modelleri

Bayanların Hem Şık Hem de Zarif Olmasını Sağlayan Abiye Modelleri

20 Mayıs 2014 Salı 21:33
Bayanların Hem Şık Hem de Zarif Olmasını Sağlayan Abiye Modelleri






Bayanların Hem Şık Hem de Zarif Olmasını Sağlayan Abiye Modelleri

Tasarımcılar çok farklı abiye modelleri tasarlamakta ve bunları her sezon bayanların beğenisine sunmaktadır. Bayanların hepsinin kıyafet konusunda zevki farklı olduğundan dolayı tasarımcılar bu doğrultuda çok farklı modellere ve renklere sahip olan elbiseler tasarlamaktadır. Büyük bedende dahil olmak üzere bütün modellere sahip olan abiye elbiseler sade ve abartılı tasarımlarda olabilmektedir.

Bayanlar düz siyah kalın askılı ve mini boylarda olan elbiseleri de abiye olarak kullanabilecekleri gibi, yerlere kadar uzanan boylarda ve uzun kuyruklarda olan modelleri de abiye olarak tercih edebilmektedir. Abiye modelleri seçilirken, elbisenin giyileceği mekân, mevsim ve fiyat gibi alternatiflere dikkat edilirken, dikkat edilecek en önemli konulardan biri elbisenin vücut ölçülerine uygun olup olmadığı olmaktadır. Bayanların en çok yaptığı hataların başında vücut ölçülerine uygun olmayan elbiseleri almak gelmektedir.

Özellikle bölgesel olarak fazlalığı bulunan bayanlar saten kumaşlarda olan elbise modellerini tercih ettiklerinde var olan fazlalıklar daha fazla göz önüne çıkmakta ve olduklarından daha kilolu görünmelerine neden olmaktadır. Bundan dolayı bayanların şık ve zarif görünebilmeleri için öncelikle uygun tasarımlara sahip olan elbiseleri tercih etmeleri gerekmektedir. Son sezonlarda bayanların en çok tercih ettiği abiye modelleri, prenses gelinlik modellerini andıran, daha az kabarık olan ve farklı renk seçeneklerine sahip olan modeller, payetli veya saten kumaş seçeneklerine sahip olan balık modeller, belinde kemer detayı bulunan mini boy şifon etekli modeller, uzun kuyruklu olan sırt dekolteli modeller ve dantel detayına sahip olan modeller olmaktadır. Vücut ölçüleri orantılı olan bayanlar abiye 2014 modelleri arasında en gözde olan modellerden biri olan balık modellerini ve tüm vücudu saran sırt dekolteli modelleri tercih edebilirler.

Son Güncelleme: 03.04.2018 15:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.