Ev dekorasyonu

Ev dekorasyonu, dekorasyon, iç dekorasyon, Mutfak dekorasyonu, salon dekorasyonu, oturma odası dekorasyonunda yeni fikirler

07 Ocak 2014 Salı 02:06
Ev dekorasyonu






Ev dekorasyonu
 

Ev dekorasyon, ev dekorasyonu, dekorasyon, iç dekorasyon, Mutfak dekorasyonu konusunda yeni fikirler veren site

Ev tadilat işleri ve  ev dekorasyon konusunda işinin, Ev tadilat işleri'ni uygun fiyata arayanların, ustalarıyla buluştuğu platform haline gelen heyustam.com da evinde dekorasyon,  tadilat, mutfak tadilatı, banyo tadilatı, yaptırmak isteyenlere kalifye ekip ya da usta yolluyor. Ev iç dekorasyonu için hesaplı usta ve proje ayanlara, yeni tarz projeler sunan, heyustam.com, örnek projeler, maliyet hesapları ve en önemlisi randevu saatine uyan ustalarıyla ev tadilat sektöründe önemli bir açığı kapatıyor. Mutfak dekorasyonu, salon dekorasyonu, oturma odası dekorasyonu, yatak odası dekorasyonu gibi küçük tadilatlara gitmek isteyenlere yol gösteren heyustam.com İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında işinin uzmanı yüzlerce uzmanı bünyesinde barındırıyor. Alarm ve Güvenlik kameraları kurulumu, alçıpan, boya, badana, cam işleri, balkon düzenlemeleri, doğalgaz ve duşakabin kurulum döşeme hizmetleri, jaluzi, stor perde takmadan Kalorifer tesisatı bakımana kadar işlerde, sektörde kendini kabul ettirmiş servisleri evinize yönlendiriyor.

Korkuluk tamiri, panjur tamiratı ve panjur takma, parke, raydolap, ısı yalıtımı ve su tesisatı arızalarında heyustam evinize kalifye elaman gönderilmesini sağlıyor.

Evinize en yakın usta ekibe ulaşabileceğiniz heyustam.com dekorasyon ve tamirat konularında size yeni fikirler veriyor.

YENİ TRENDLERİ TAKİP EDEN EKİP

Heyustam ekipleri ev dekorasyonu konusunda uzman kişilerden seçiliyor. Yeni trendleri takip eden, renk uyumuna özen gösteren ve toknolojideki son gelişmeleri uygulayan Heyustam.com ekipleri uygun fiyata hazırladıkları projelerle tüketicinin de yüzünü güldürüyor. İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası'nda her türlü tamirat ve dekorasyon konusunda güvenebileceğiniz ekiplere site üzerinden günün her saatinde ulaşabilir, onların  tecrübelerinden yeni fikirler edinebilirsiniz

Son Güncelleme: 03.04.2021 22:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.