PKK'lılar Ağrı'da bayrak yırttı...

Sırrı Sakık Ağrı'da bulunan 'Hava Şehitliği'ni yıkacağız' açıklamasının ardından PKK'lı çapulcular okulda bulunan bayrağı yırtarak yere attı

07 Eylül 2014 Pazar 16:20
PKK'lılar Ağrı'da bayrak yırttı...






PKK'lılar Ağrı'da bayrak yırttı...


Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık'ın 'Şehitlik anıtını yıkacağız' sözleriyle başlayan provakasyon terör örgütü PKK'lıların bayrak yırtmasıyla yeni bir boyut kazandı.. Ağrı Taşlıçay'da, kimliği meçhul 3 kişi, Bayıraltı Köyü İlköğretim Okulu duvarında asılı Atatürk maskına ve sınıflara zarar verdi, bayrak direğinde bulunan Türk Bayrağı aşağı indirilerek yırtıldı. Bayrak yırtarak kaçan PKK'lıların kimliği araştırılırken Bingöl'de ise terör örgütü yandaşları bir kişi öldürdü.

Genelkurmay Başkanlığı, bölücü terör örgütü mensuplarının Bingöl'ün Genç ilçesinde 1 kişiyi öldürdüğünü bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sayfasında önemli yurt içi olaylara ilişkin bilgi verildi. Buna göre, Genç'in ilçesinin Gerçekli Köyü'nde bir vatandaş, bölücü terör örgütü mensuplarınca öldürüldü.
Son Güncelleme: 07.09.2014 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.