SEFAKÖY’DE KORKUTAN YANGIN

Küçükçekmece Sefaköy’de bulunan bir kumaş fabrikası sebebi bilenemeyen bir nedenden dolayı yandı.

25 Eylül 2013 Çarşamba 00:00
SEFAKÖY’DE KORKUTAN YANGIN






Küçükçekmece Sefaköy’de bulunan bir kumaş fabrikası sebebi bilenemeyen bir nedenden dolayı yandı.
Olay Küçükçekmece Sefaköy Teyfik Bey Mahallesi Taksin Tekoğlu caddesi üzerinde bulunan bir kumaş fabrikası alevli surette yandı. Akşam saat 23:30 sıralarında fabrikanın çatı katından patlama sesleri duyuldu. Belirli bir süre sonra fabrikanın çatı katından alevler yükselmeye başladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Bakırköy, Kocasinan, Sefaköy itfaiye ekipleri olay yerine gelerek alevlere müdahale etti. Fabrikanın çatı katında başlayan yangın itfaiye ekiplerinin çalışması ile kontrol altına alındı. Alınan bilgilere göre herhangi bir can kaybı yaşanmazken fabrikada büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Olayı anlatan vatandaş Muhammet Gün, " Büyük bir patlama sesi geldi. Daha sonra alevler yükselmeye başladı. Gündüzleri işçiler çalışıyor. Bu saatte kimsenin olduğunu zannetmiyorum. Normalde mesaiye kalıyorlar ama bugün kalmamış olmaları lazım. Büyük bir ihtimalle çalışan yok içeride. Allah korudu." Şeklinde konuştu.
Polisin olay ile ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.