SİNCAN’DA MADDE BAĞIMLILIĞINA GEÇİT YOK

Sincan’da, Kalkınma Bakanlığı ve Fatih Der işbirliği ile sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlayacak bir gençlik merkezi açıldı.

30 Kasım 2013 Cumartesi 00:00
SİNCAN’DA MADDE BAĞIMLILIĞINA GEÇİT YOK






Sincan’da, Kalkınma Bakanlığı ve Fatih Der işbirliği ile sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlayacak bir gençlik merkezi açıldı. Açılışa katılan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, madde bağımlılığına karşı aileleri bilinçli olmaya çağırdı. Gelecek nesillerin sağlıklı ve bilinçli olması gerektiğinin altını çizen Başkan Tuna, madde bağımlılığının zararlarına vurgu yaptı, yardım ve destekle her engellin aşılabileceğini vurguladı.
Sincan’da madde bağımlılığına karşı bir gençlik merkezi açıldı. Kalkınma Bakanlığı tarafından desteklenen proje ile ilkokul ve lise çağında olan gençler, aileleri ve öğretmenleri bilinçlendirilerek sağlıklı ve bilinçli nesillerin yetişmesi sağlanacak. Açılışa katılan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Sincan’da böyle bir merkezin açılmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi, aileleri bilinçli olmaya davet etti.
Açılışa; Sincan Kaymakamı Salim Demir, Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Sincan Emniyet Müdürü Zafer Köksal, Semerkant Vakfı Merkez Başkanı Hakkı Erzurum, Fatih Der Başkanı Mehmet Aykılıç, Sincan Müftüsü Osman Şener, Yazar Yunus Demir Kıran, dernek yöneticileri ve gençler katıldı.
AİLELER BİLİNÇLİ OLMALI
Madde bağımlılığı ile ilgili seminerlerin, kursların verileceği merkezde, kısa filmlerle de gençlerin ve ailelerin bilinçlenmesi amaçlanıyor. Gezilerle de toplumsal ve kültürel değerlerin gençlere aşılanacağı Merkezde, gençlerin topluma yararlı bireyler olması için çalışılacak.
Gençlerin geleceğin mimarları olduğunu belirten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Gençlerin bilinçlendirilmesine ve sağlıklı nesillerin yetişmesine vesile olacak bu proje için başta hükümetimiz nezdinde Kalkınma Bakanlığımıza ve Fatih Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneğine çok teşekkür ediyorum. Bilinçli, eğitimli, kültürlü ve topluma faydalı bireyler yetişmesi için açılan bu Merkezimiz ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Aileler başta olmak üzere hepimize düşen görevler var. Bilinçli olup çocuklarımızı yakınlarımızı madde bağımlılığımdan korumalı, onları topluma kazandırmalıyız” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.