'Yapı Club Kart'ıyla tüm yapı malzemesi şirketleri birleşiyor​

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, sektörde bir ilke daha imza atarak Akçansa Yapı Club Kart’ı yarattı.

10 Ekim 2013 Perşembe 06:56
'Yapı Club Kart'ıyla tüm yapı malzemesi şirketleri birleşiyor​






Çimento ve hazır beton üretimindeki liderliğinin yanı sıra genişleyen yenilikçi ürün portföyüyle sektörde fark yaratan Akçansa, Yapı Club Kart ile iş ortaklarının memnuniyetini artırmayı hedefliyor.
Akçansa Genel Müdürü Hakan Gürdal, Yapı Club Kart’a ilişkin yaptığı açıklamada, “Kurulduğumuz günden bu yana şirketimiz ve iş ortaklarımız arasında iki tarafın da kazandığı bir ilişki kurduk. Şimdi bu ilişkiyi daha da geliştirdik ve Yapı Club Kart projesini hayata geçirdik. Sektörde bir ilk olan Yapı Club Kart, sadece Akçansa’nın değil farklı markaların ürünlerinin de tek kanaldan hızlı bir şekilde tedarik edilmesine yardımcı oluyor. Böylece iş ortaklarımızın verimliliğine de karlılığına da doğrudan katkı sağlıyor” diye konuştu.
Yapı Club Kart’ın en önemli özelliği, farklı markaları ve onların bayilerini, iş ortaklarını da bir araya getirerek geniş bir ağ oluşturması.


 ‘Yapı Club Kart’ı kullanmak çok kolay
Yapı Club Kart’ın kullanımı da çok kolay: Bu karta sahip olanların yapması gereken tek şey Yapı Club Kart sistemini bilgisayarlarına yüklemek. Böylece firmalar diledikleri markalardaki ürünler ve kazanacakları puanlar hakkında www.yapiclub.com adresinden bilgi edinebilecek. Yapı Club Kart sahipleri, yaptıkları alışveriş karşılığında kazanacakları puanlarla kampanya kataloğundan birbirinden özel hediyeler seçme fırsatına da sahip olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.