Ali Demirhan Erzurum'dan aday adayı

Avukat - işadamı Ali Demirhan AK Parti Erzurum İl Başkanlığına başvurarak Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

18 Şubat 2015 Çarşamba 20:52
Ali Demirhan Erzurum'dan aday adayı






Ali Demirhan Erzurum'dan aday adayı

Avukat - işadamı  Ali Demirhan AK Parti Erzurum İl Başkanlığına başvurarak Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. Yalova Barosuna Kayıtlı Av. Ali Demirhan Başvuru Dosyasını Ak parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt'e teslim etti

Yalova'nın sevilen simalarından İşadamı Ali Demirhan, 2011 seçimlerinde Ak parti Yalova milletvekili Aday adaylığının ardından 2015 seçimlerinde Yalova'dan Milletvekilliği adaylığı yapacağı beklenirken Erzurum'dan aday oldu.

Yalova doğumlu olmasına karşın aslen Erzurumlu olan Ali Demirhan, Milletvekili Adaylığı başvurusu yapmadan önce Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i de ziyaret ederek bir süre görüştü.

son dönemlerde zamanın önemli bir bölümünü Erzurum'da geçiren ve Erzurumspor'a futbolcu transferi gerçekleştiren Beşiktaş yönetim Kurul üyesi olan Av. Ali Demirhan, Erzurum'a ünlü işadamı yakın arkadaşı Ali Ağaoğlu ile birlikte gelerek burada bir dizi incelemeler yaptı.
Ünlu yatırımcı Ali Ağaoğlu, Erzurum Milletvekili Aday adayı Ali Demirhan'a destek isterken Demirhan'in Milletvekilliği adaylığını da ilk kutlayan kişi oldu.
Son Güncelleme: 19.02.2015 20:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.