Bakan Kılıç: Türkiye'deki muhalefet liderleri de İngiltere'dekiler gibi söz versin (2)

ULUSLARARARASI ÖĞRENCİ BULUŞMALARINA KATILDI Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Beyşehir İlçesi'ndeki programının ardından Konya'da düzenlenen 'Uluslararası Öğrenci Buluşmaları'na katıldı. Türkiye Gençlik Vakfı,...

09 Mayıs 2015 Cumartesi 19:07
Bakan Kılıç: Türkiye'deki muhalefet liderleri de İngiltere'dekiler gibi söz versin (2)






ULUSLARARARASI ÖĞRENCİ BULUŞMALARINA KATILDI
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Beyşehir İlçesi'ndeki programının ardından Konya'da düzenlenen 'Uluslararası Öğrenci Buluşmaları'na katıldı. Türkiye Gençlik Vakfı, Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu ve İkidoğu İkibatı Uluslararası Öğrenciler Derneği tarafından kent meydanında organize edilen ve 53 ülkeden öğrencilerin yeraldığı etkinliğe katılan Bakan Kılıç, Türkiye'nin içinde bulunduğu coğrafyanın her geleni kucaklayan bir yer olduğunu söyledi. Bakan Kılıç, ''Biz şunu çok iyi biliyoruz ki Türkiyemizin uluslarası anlamda en iyi noktalara gelmesinde özelliklleTürkiye'ye gelip öğrenim gören bu kardeşlerimizin ülkelerine gittiklerinde adeta birer büyükelçi gibi görev yapacaklarını çok iyi biliyoruz'' dedi.
Bakan Kılıç, daha sonra Çumra ilçesine geçti. Burada stadyuma giden Bakan Kılıç, antreman yapan sporcularla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. İlçedeki meslek yüksek okullarının kız ve erkek öğrenci yurtlarında gezi ve incelemelerde bulundu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.