Bülent Arınç, 'Cemil Bayık muhatabım değil'

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Cemil Bayık'ın açıklamalarıyla ilgili bir soruya 'Kendisi terör örgütü yöneticisidir, benim muhatabım değildir' diyerek cevaplandırdı.

04 Kasım 2014 Salı 00:21
Bülent Arınç, 'Cemil Bayık muhatabım değil'






Bülent Arınç, 'Cemil Bayık muhatabım değil'

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası gece yarısı açıklama yapar Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Cemil Bayık'la ilgili bir soruya 'Kendisi terör örgütü yöneticisidir, benim muhatabım değildir' diye cevaplandırdı. Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, toplantı sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Arınç'ın açıklamalarından satır başları;

- Bugün AK Parti olarak bizim için önem bir gün. Bundan 12 yıl önce 3 Kasım 2002'de tek başımıza iktidara gelmiştik.

- 2015 seçiminde de başarılı olacağız.

- Ermenek'te gelinen noktayı hepimiz biliyoruz. Çalışmalar devam ediyor. Bakanlarımız zaman zaman açıklama yapıyor. Madenlerdeki iş güvenliği konusu kapsamlı bir şekilde ele alındı.

-Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ kişiler verilerin korunmasıyla ilgili bilgi verdi. Kişisel verilerin korunması kanunu bu yasama dönemi içerisinde çıkarılacak.

BOĞAZ'DA GÖÇMEN TEKNESİNİN BATMASI


-Bana gelen son bilgilere göre 24 kişinin cesedine ulaşılmıştır ve arama faaliyetleri devam etmektedir. Bu bir insanlık faciasıdır.

Terör örgütü yöneticisi ne söylerse söylesin muhattabım değil

MGK TOPLANTISI

Kurul gündemini cumhurbaşkanı belirliyor. MGK'da görüşülenler gizli kalır. Cemaatler konusu ele alınmadı, cemaatler sosyolojik varlıklardır. Şüphesiz hükümetimiz paralel yapı konusunda üstüne düşeni yapacaktır. Milli Güvenlik Belgesi 2010 yılında değiştirilmiştir. 2015 yılında Milli Güvenlik Siyaset Belgesi değiştirilebilir fakat değiştirilmek zorunda değildir.

KOBANİ-IŞİD-PEŞMERGE ÇATIŞMASI

İkinci bir kafilenin Kobani'ye gideceği kesinlikle doğru değildir. HDP'li bazı milletvekillerinin basın toplantısı yaptığını ve bizi açıkca eleştirdiğini biliyorum. Bazılarının çözüm sürecini gerçekten desteklediklerini biliyorum bazılarının ise çözüm sürecinden haberleri bile yok.

HDP'lilerin ayarları yok, istediklerini yapıp söylemeyi kendilerine hak görüp kendilerine bir şey söylediklerinde ise aşırı tepki gösteriyorlar.

Terör olayı olmayacak ki süreç yürüsün.

HDP sonucu kabullenmek yerine alay etme tavrına girdiler. Biz milli birlik ve kardeşlik projemizin devam etmesi için itina gösteriyoruz. Şok yapmak, hakaret edip tehdit etmek bizim işimiz değil o yüzden bu arkadaşlara sesleniyorum kendilerine bir baksınlar.

DOĞU VE GÜNEYDOĞU'DA GÜVENLİĞİN ARTTIRILMASI

Devletin her yerde varlığını hissettirmesi, eşkıyaya prim vermemesi talep edilmiştir.  Her hangi bir personel artırımı söz konusu değildir
Son Güncelleme: 04.11.2014 00:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.