Hakan Fidan nereden aday olacak?

MİT Müsteşarlığından istifa ederek Milletvekilliği'ne aday olmaya hazırlanan Hakan Fidan'ın seçim bölgesi de belli oldu. Bu arada muhalefet Erdoğan'ın 'Sır küpüm' dediği Hakan Fidan'ın 'Başbakanlık için hazırlanıyor' iddiasında bulundu.

08 Şubat 2015 Pazar 10:53
Hakan Fidan nereden aday olacak?






Hakan Fidan nereden aday olacak?

MİT Müsteşarlığından istifa eden Hakan Fidan için Muhalefetten ilginç beklenti. Meclis kulislerinde Fidan'ın başkınlık sistemine geçilmemesi durumunda başbakanlığa getirileceği iddia ediliyor. Tabi tüm bu varsayımlar AK Parti'nin seçimi kazanmasına bağlı. Milletvekilliği adaylığı için istifa eden MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Başbakan'la mitinglere katılacak, seçim güvenliği danışmanlığını yapacak. "Bir süre konuşmayacağım" mesajı veren Fidan'ın, Ankara'dan aday olması bekleniyor.

7 HAZİRAN’DA  yapılacak genel seçimlerde milletvekili adayı olmak için istifa eden MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın seçime kadar Başbakan Ahmet Davutoğlu ile mitinglere katılacağı ve seçim güvenliği konularında danışmanlığını yapacağı öğrenildi.Edinilen bilgilere göre, Fidan’ın adaylığı, 5 Şubat Perşembe günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmesinden sonra netleşti. Fidan, Cuma günü öğleden sonra “10 Şubat’tan itibaren geçerli olmak üzere” istifa dilekçesini verdi, Başbakan Davutoğlu da istifasını kabul etti.

‘Bir süre konuşmayacağım’
 
Hakan Fidan, ‘sivil’ olarak ilk demecini almak isteyen gazetecilere “Bir süre konuşmayacağım” mesajı gönderdi. Fidan’ın seçim süreci boyunca Başbakan Davutoğlu’na seçim güvenliği konusunda danışmanlık yapacağı, bazı mitinglerinde de yanında yer alacağı öğrenildi.
 
Ankara’dan aday olacak
 
Fidan’ın doğup büyüdüğü yerin Altındağ Hamamönü mahallesi olması nedeniyle Ankara’dan aday olması bekleniyor.STAR
Son Güncelleme: 08.02.2015 10:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.