Pervin Buldan'dan öğretmenler için çirkin mesaj

Terör kabusu yüzünden ilan edilen sokağa çıkma yasağı öncesi, Silopi ve Cizre'den eğitim içi seminere çağrılan öğretmenler için HDP'li vekilden çirkin mesaj

14 Aralık 2015 Pazartesi 19:32
Pervin Buldan'dan öğretmenler için çirkin mesaj







Terör örgütü üyesi PKK'lı katilleri kınamaya yüzü tutmayan HDP Milletvekili Pervin Buldan, can güvenliği sağlanamayan öğretlenlerin Cizre ve Silopi'den ayrılmasına yönelik çirkin mesajı tepkilere neden oldu. Okulları yakıp yıkan, yıllardır 50'den fazla öğretmeni katleden PKK'lı teröristlere gıkı çıkmayan Pervin Buldan'nın twitter mesajı tehdit kokuyor.

PKK'nın şehir yapılanması birçok saldırıda okulları hedef alırken sesini çıkarmayan Pervin Buldan, sokağa çıkma yasağının ilan edildiği Cizre ve Silopi'yi terk eden öğretmenleri tehdit edercesine bir tweet attı.

"Bırakıp gitmeyeceksin.Terk etmeyeceksin. Bir gün geri dönmek istersen yüz bulamayabilirsin...." yazısıyla ilçeleri terk eden öğretmenlerin fotoğrafını paylaşan Pervin Buldan'a sosyal medyadan tepki yağdı.
Son Güncelleme: 14.12.2015 19:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.