Altay'da revizyon

ALTAY'da şu ana dek görev yaptığı 6 maçta 1 beraberlik 5 mağlubiyet alan, bu periyotta gol sevinci yaşayamayan teknik direktör Serhat Güller, Pazarspor maçında kadroda revizyon yapmaya hazırlanıyor. Siyah beyazlı ekibin cezası nedeniyle seyircisiz...

05 Şubat 2015 Perşembe 12:22
Altay'da revizyon






ALTAY'da şu ana dek görev yaptığı 6 maçta 1 beraberlik 5 mağlubiyet alan, bu periyotta gol sevinci yaşayamayan teknik direktör Serhat Güller, Pazarspor maçında kadroda revizyon yapmaya hazırlanıyor. Siyah beyazlı ekibin cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak karşılaşmada sakat olan Kürşat'ın yerine orta sahada Gökhan'ı oynatmayı planlayan Güller, sağ bekte Yiğit'in yerine Yüksel'i sahaya sürecek.
Sol kanatta cezalı olan Mikail'in yerine Furkan'la başlamayı planlayan teknik adamın forvette ise Hüsamettin'in yerine yeni transfer Aziz'e forma vermesi bekleniyor.
Bu arada yeni transferlerden kaleci Evren'in sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayacağı bildirildi. Yönetimin son iki haftada kadroda yer almayan Bedri Can'a, özel hayatına dikkat etmediği gerekçesiyle 2 bin TL ceza verdiği öğrenildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.