Aslan'ın uykuları kaçtı

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Bursaspor'u konuk etti. Maç 2-2 berabere sona erdi.

25 Mart 2014 Salı 20:31
Aslan'ın uykuları kaçtı






Aslan'ın uykuları kaçtı

Chelsea ve Kayserispor mağlubiyetleriyle sıkıntı günler yaşayan Galatasaray kupada da istediği sonucu alamadı. Bursaspor karşısında 2-0 önce geçen Galatasaray 2. yarıda yediği gollerle Bursaspor ile 2-2 berabere kaldı.

 

MAÇIN KADROSU

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Burdisso, Hakan, Alex Telles, Selçuk, Ceyhun, Melo, Sneijder, Burak, Umut

BURSASPOR: Frey, Basser, İbrahim, Civelli, Taiwo, Belluschi, Şamil, Şener, Bekir, Volkan, Sestak

MAÇIN İKİNCİ YARISINDAN ÖNEMLİ ANLARI

Dakika 89' Sercan Yıldırım kırmızı kart gördü.

Dakika 88' GOL! Bekir Yılmaz. Soldan Ferhat'ın yerden ortasında Bekir'in ayak koyduğu top Telles'den sekti.. Topu önünde bulan Bekir topu filelere gönderdi..

Dakika 78' Hajrovic'in derin pasıyla hafif sağ çaprazdan ceza sahasına giren Burak'ın vuruşu Frey'den döndü.. Dönen topta Burak'ın ikinci vuruşu yan ağlarda kaldı..

Dakika 75' Soldan Telles'in penaltı noktası gerisine çıkardığı topta Hajrovic yerde kaldı, hakem kendini aldatmaya yönelik hareketten sarı kartını çıkardı..

Dakika 70' Sneijder'in ceza sahası sol çaprazına gönderdiği pasta Frey çıkarak hajrovic'ten önce topu kontrol etti..

Dakika 65' Selçuk çıktı Hajrovic oyunda.

Dakika 55' Burdisso çıktı, Semih Kaya oyunda.

Dakika 46' GOL! Volkan Şen. Sağdan Şener'in yaptığı ortada boş durumdaki Volkan'ın kafa vuruşu ağlara gitti

MAÇIN İLK YARISINDAN ÖNEMLİ ANLARI

Dakika 5. dakikada Sneijder'in ortasında Umut Bulut'un kafa vuruşu az farkla yandan auta çıktı.

Dakika 8. dakikada konuk ekip etkili geldi. Bu dakikada Şener'in kafayla indirdiği topu Burdisso kontrol edemeyince araya giren Sestak, hızla cezasahasına yöneldi. Sestak, kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda vurdu. Meşin yuvarlak yan direkten oyun alanına geri döndü.

Dakika 11. dakikada Galatasaray öne geçti. Bu dakikada Burak Yılmaz'ın sağdan cezasahası içine yaptığı ortada topla buluşan Sneijder, düzgün bir vuruşla kaleciyi mağlup etti. 1-0.

Dakika 13. dakikada Galatasaray etkili geldi. Bu dakikada Sabri'nin pasında topla buluşan Melo'nun vuruşunu kaleci çeldi. Sonrasında ise araya giren savunma tehlikeyi kornerle uzaklaştırdı.

Dakika 19. dakikada Volkan Şen'in sol çaprazdan vuruşunda kaleci Muslera, topu kornere çeldi.

Dakika 39. dakikada Umut Bulut, Civelli'nin müdahalesi ile yerde kalınca maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Selçuk İnan, takımının ikinci golünü kaydetti. 2-0.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçın ilk yarısı Galatasaray'ın 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

ARENA'DAN NOTLAR

Galatasaray, Türkiye Kupası yarı final ilk maçında bugün Bursaspor’u konuk edecek. Avrupa’da Chelsea’ye elenerek veda eden, ligde de Kayserispor yenilgisiyle şampiyonluktan uzaklaşan Sarı-Kırmızılı ekip, kupada moral arıyor. Son 8 sezonda kupa kaldıramayan Galatasaray; Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’un havlu atmasıyla organizasyonda favori durumuna geçti. 14 kez kupayı kazanarak en fazla şampiyonluk yaşayan ekip konumunda bulunan Cim Bom’da Didier Drogba, Hamit Altıntop ve Emre Çolak’ın sakatlıkları devam ediyor. Bursaspor’da ise önceki gün Teknik Direktör Christoph Daum’un gönderilmesi takımdaki en büyük sıkıntı olarak göze çarpıyor.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.