Beşiktaş zorlu Kasımpaşa deplasmanında

Beşiktaş bu akşam Lig'de başarılı sonuçlar alan Kasımpa deplasmanında.

22 Aralık 2018 Cumartesi 12:03
Beşiktaş zorlu Kasımpaşa deplasmanında






Beşiktaş zorlu Kasımpaşa deplasmanında

    Beşiktaş bu akşam Lig'de başarılı sonuçlar alan Kasımpa deplasmanında.Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda bu akşam oynayacağı maçın hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi.Teknik Direktörü Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı.

   Antrenman sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması ve taktik programının yer aldığı çalışmalar yapıldı. Antrenman tam sahada yapılan taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

   Beşiktaş, bu akşam saat 19.00’da Kasımpaşa ile deplasmanda Spor Toto Süper Lig maçı oynayacak.Beşiktaş ve Kasımpaşa'nın 26 puanı bulunuyor.Her iki takım açısından da önem taşıyan karşılaşmayı kazanan ilk yarı sonunda önemli bir avantaj elde edecek.

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşKasımpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.