Fenerbahçe,Malatyaspor'u konuk ediyor

 Fenerbahçe, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 8. hafta maçında Evkur Yeni Malatyaspor’u konuk ediyor.

15 Ekim 2017 Pazar 10:15
Fenerbahçe,Malatyaspor'u konuk ediyor






Fenerbahçe,Malatyaspor'u konuk ediyor

   Fenerbahçe, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 8. hafta maçında Evkur Yeni Malatyaspor’u konuk ediyor.Bu akşam Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak mücadele saat 19.30’da başlayacak.

   Fenerbahçe ligde geride kalan 7 haftalık bölümü 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle geçti. 11 puanı bulunan sarılacivertliler 8. haftaya 7. sırada girdi. 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyeti bulunan Erol Bulut yönetimindeki Evkur Yeni Malatyaspor ise 8 puanla 12. sırada yer alıyor.  

   Fenerbahçe ile Evkur Yeni Malatyaspor arasında oynanacak lig maçını Alper Ulusoy yönetecek. Mustafa Emre Eyisoy ve Volkan Ahmet Narinç’in yardımcı hakemler olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Bahattin Şimşek.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Kameni, Isla, Neustadter, Neto, Hasan Ali, Mehmet Ekici, Josef de Souza, Mehmet Topal, Guiliano, Valbuena, Janssen

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Cissokho, Sadık, Yalçın, Seth, Murat Yıldırım, Aytaç, Dening, Dia, Adem, Khalid

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeMalatyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.