İlk hazırlık maçı | Lozan: 2 - Fenerbahçe 1 

Lefter Küçükandonyadis Sezonu öncesi hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, İsviçre'de Lozan ile oynadığı özel maçta sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

13 Temmuz 2018 Cuma 22:36
İlk hazırlık maçı | Lozan: 2 - Fenerbahçe 1 






İlk hazırlık maçı | Lozan: 2 - Fenerbahçe


Fenerbahçe, Süper Lig'te Lefter Küçükandonyadis Sezonu öncesi Lozan'da sürdürdüğü hazırlıklar sırasında ilk maçını İsviçer'nin Lozan takımıyla yaptı. 

Lefter Küçükandonyadis Sezonu öncesi hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, İsviçre'de Lozan ile oynadığı özel maçta sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. İsviçre temsilcisinin golleri 73 ve 77'de Kololli'den geldi, Fenerbahçe'nin golünü ise Yiğithan Güveli kaydetti.

Fenerbahçe, hazırlık maçında İsviçre Ligi ekiplerinden Lozan ile karşılaştı. 

Sarı-Lacivertliler mücadeleye Kameni, Isla, Skrtel, Neustadter, Serhat, Josef, Mehmet Ekici, Elif Elmas, Aatif, Samed, Alper 11'iyle başladı. 

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. 

Lozan, 73 ve 77. dakikada Kololli'nin golleriyle maçta 2-0 öne geçti. Fenerbahçe'nin 82. dakikada Yiğithan Güveli'yle bulduğu gol skoru 2-1'e getirdi.

Ancak kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 2-1 Lozan'ın üstünlüğüyle tamamlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.