Şenol Güneş "Suskunluğumuz enayi olduğumuzdan değil"

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş Kayserispor maçı sonrası yaptığı açıklamada gündemi değerlendirdi

08 Mayıs 2018 Salı 07:59
Şenol Güneş "Suskunluğumuz enayi olduğumuzdan değil"






Şenol Güneş "Suskunluğumuz enayi olduğumuzdan değil"

   Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş Kayserispor maçı sonrası yaptığı açıklamada gündemi değerlendirdi.Şenol Güneş Beşiktaş resmi sitesinden yaptığı açıklamada şöyle konuştu;

   “Kazanmak için sahadaydık. Hak ettiğimiz bir sonuç aldık. Oyuncularım gayret gösterdi. Taraftarlarımız güzel destek oldu. Bulunduğumuz konumdan mutlu değiliz. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Taraftarlarımız örnek olmalı. Küfüre karşıyız. Haksızlıklara isyan ediyor taraftar. Haklı olduğumuz noktada kalmalıyız. Hedefi şampiyonluk olan Beşiktaş şu anda dördüncü durumda. Bu çok üzüntü verici. Bunun sorumlusu benim. Yönetim bana hep destek oldu. Oyuncular olağanüstü çalıştı. Camia hep yanımdaydı. Güvensizlik olduğunu söyleyenler yanlış düşünüyorlar. Suskunluğumuz enayi olduğumuzdan değil. Her şeyi görüyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.