AKHİSAR ANADOLU LİSESİ’NDEN BAŞKAN HIZLI’YA TEŞEKKÜR

Akhisar Anadolu Lisesi, Okul Aile Birliği ve Okul Müdürü, eğitime verdikleri desteklerde dolayı Akhisar Beledİye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

01 Kasım 2013 Cuma 00:00
AKHİSAR ANADOLU LİSESİ’NDEN BAŞKAN HIZLI’YA TEŞEKKÜR






Akhisar Anadolu Lisesi, Okul Aile Birliği ve Okul Müdürü, eğitime verdikleri desteklerde dolayı Akhisar Beledİye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Okul Müdürü Ceyhun Fiğdan, Müdür Yardımcısı Jale Balbaş, İngilizce Öğretmeni Oya Önal, Okul Aile Birliği Başkanı Ayşen Sengel ve üyeler Selda Danabaş, İlknur Kuloğlu ile Sevil İpçen Başkan Hızlı’yı makamında ziyaret ederek günün anısına çiçek takdim etti.
Okullar bölgesinde bulunan Anadolu Lisesi temizlik ve çevre düzenlemeleri konusunda destek veren Başkan Hızlı’ya teşekkür ederek birkaç konunda istekte bulundular. Her eğitim ve öğretim yılı başında olmak üzere tüm sezon boyunca eğitim kurumlarına destek verdiklerini dile getiren Başkan Hızlı şunları kaydetti; “geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın ilk olarak eğitim ve öğretim görecekleri bina ve alanların yenilenmesi konusunda belediye olarak bütçemiz dahilinde destek verdik ve vermeye devam edeceğiz” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.