BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TAHSİN BABAŞ’A DAVUL-ZURNALI KARŞILAMA

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Kastamonu’da davul-zurna ile karşılandı.

29 Kasım 2013 Cuma 00:00
BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TAHSİN BABAŞ’A DAVUL-ZURNALI KARŞILAMA






AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Kastamonu’da davul-zurna ile karşılandı.
Kastamonu’nun Kadı Dağı mevkiinde ve Cumhuriyet Meydanında kalabalık gurup tarafından karşılanan AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, araçtan inerek vatandaşlarla tokalaştı. Büyük bir sevgi gösterisi sunulan Tahsin Babaş, burada halkı selamlayarak gençlerin yanına gitti. Gençler, ‘Canla, başla Tahsan Babaş’la’ ve ‘Belediye şahlanacak, Tahsin Babaş başkan olacak’ şeklinde sloganlar atarak Tahsin Babaş’a destek verdi.
“BELEDİYECİLİK, VATANDAŞI MUTLU ETME SANATIDIR”
Kastamonu Belediyesini AK Parti ile tanıştıracaklarından dolayı büyük bir mutluluk içerisinde olduklarını belirten AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, “Sayın Başbakanımızda zaten bizlerden kesinlikle Kastamonu’yu AK Parti Belediyesi ile tanıştırılmasını istedi. Ayrıca her türlü desteği de vereceğini söyledi. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.
Belediyeciliği vatandaşı mutlu etme sanatı olarak gördüklerini ifade eden Babaş, “Her konuda sosyal, mimari, bayındırlık hizmetleri projelerimizle geliyoruz. Buradan toplanan, bizi Ankara’da yalnız bırakmayan ve şimdiye kadar bizlere destek veren tüm arkadaşlarımıza desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Bizleri bu saatte ve bu soğukta bizleri yalnız bırakmadılar” diye konuştu.
“KASTAMONU’NUN DAHA BÜYÜK HİZMETLERE İHTİYACI VAR”
AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen ise, “Sayın Başbakanımız, bugün bizlere Kastamonu’ya değer verdiğini, önem verdiğini ve mutlaka yerel seçim sürecinde Kastamonu’da bir miting yapacağını söyledi. Biz, artık yerelde de AK Parti’nin hizmetlerinin başlamasını istiyoruz. Tahsin Babaş, belediyecilik tecrübesi olan bir arkadaşımız. Teşkilatımız, hem temayül sürecinde kendisine sahip çıktı hem de şuanda burada vatandaşlarda ve teşkilatla birlikte coşkulu bir şekilde bulunuyoruz. İnşallah, bu coşku sandığa da yansıyacaktır. İnşallah bizler, 30 Mart akşamı daha büyük bir kalabalıkla bu coşkuyu tekrarlama arzusundayız. Kastamonu’nun artık biraz daha büyük hizmetlere ihtiyacının olduğunu düşünüyoruz. Bunu da teşkilatlarımızla birlikte başaracağımıza inanıyorum. Memleketimiz için hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
“KASTAMONU, GÜZEL GÜNLERE GEBEDİR”
Kendilerine gösterdikleri sevgi ve desteklerden ötürü kalabalık guruba teşekkür eden AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Metin Çelik de, şöyle konuştu: “Bizleri burada gösterdiğimiz sevgi ve destekle karşılayarak yalnız bırakmadığınız için herkese tek tek teşekkür ediyorum. Kastamonu, güzel günlere gebedir. Bu akşamki coşkuda bunun bir işaretidir. Ben il başkanı olarak çok mutlu oldum. Bütün arkadaşlarımın adına herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra seçim kampanyamız inşallah çok daha güzel bir şekilde halkımızın karşısına çıkacağız. Kastamonu, çok güzel hizmetleri hak ediyor. Kastamonu, Türkiye’de çok daha güzel yerlere layık bir şehirdir. Birçok ilden daha önde olabilecek bir şehirdir ama bugüne kadar maalesef bir takım şeyler ihmal edilmiştir. 11 yıllık iktidar döneminde AK Parti, çok güzel hizmetler sundu. Kastamonu Belediyesini de önümüzdeki seçimde adayımız Tahsin Babaş ile birlikte kazanmasıyla çok kısa bir süre içerisinde Kastamonu’da AK Partinin farkını hissettireceğiz. AK Parti’nin yerel yönetimlerdeki tecrübesini inşallah Kastamonu ile buluşturacağız”
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.