BU KIŞ DA PARKA GİYİLECEK

Kışa ve soğuklara herkesin kendini hazırladığı şu günlerde kıyafetler de soğuklara hazırlanıyor.

08 Kasım 2013 Cuma 00:00
BU KIŞ DA PARKA GİYİLECEK






Kışa ve soğuklara herkesin kendini hazırladığı şu günlerde kıyafetler de soğuklara hazırlanıyor. Senelerdir kış mevsiminin değişmez kıyafetlerinden olan parkalar bu yıl da en çok kullanılan kış giyeceklerinden olacak.
Sonbahar-kış sezonunun en havalı ceketi olan parka, yıllara meydan okudu. Her sezonda yeni bir yorum getirilen ve günümüze uyarlanan parkalar tüm günlük kıyafetlere uyum sağladığı için trendlere direnerek her yıl kullanılmaya devam etti.
United Colors of Benetton bu yıl haki yeşilinden, şık deniz mavisi, bej ve boz kahverengiye kadar çeşitli renk alternatifleriyle moda trendlerine direnen parkaları hem kadın hem erkekler için tasarladı. Soğuğu geçirmeyen kapüşonu ve kullanımı kolay bel bağcığıyla pratik kullanımlı tasarlanan parkaların şehirli bir duruşu yansıtması amaçlanmış.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.