Bursa'da sel dehşeti, öümden son anda kurtuldular

Bursa'da sel dehşeti, öümden son anda kurtuldular

08 Eylül 2014 Pazartesi 17:31
Bursa'da sel dehşeti, öümden son anda kurtuldular






Bursa'da sel dehşeti, öümden son anda kurtuldular

Marmara Bölgesi'ni etkisi altına alan yağışlı hava sel baskınlarına neden oluyor. Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi'ne bağlı Timurtaşpaşa Mahallesi'nde dün şiddetli yağış nedeniyle yolda yürürken dengesini kaybeden 50 yaşındaki kadın, sele dönüşen suya kapılarak sürüklendi.

Çevredekilerin yetişmesi sonucu güçlükle kurtarılan yaşlı kadının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bursa'da dün akşam saatlerinde başlayan yağış, yaşamı olumsuz etkiledi. Çok sayıda ev ve işyerinde su baskınları yaşanırken, metrekareye ortalama 25 kilogram yağış düştü. Merkez Osmagnazi İlçesi'nde Atatürk Caddesi üzerinde yaklaşık yarım saat süren yağış nedeniyle sel oluştu. Bu sırada yol kenarında yürüyen 50 yaşındaki kadın bir an dengesini kaybederek düştü. Yolda oluşan sele kapılan kadın, bu sırada otobüs durağında yağmurun dinmesini bekleyen vatandaşlar tarafından güçlükle kurtarıldı. Çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırılan yaşlı kadının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Son Güncelleme: 08.09.2014 17:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.