DENİZ CANLILARI SERGİSİ NEOPLUS’TA

Avm Mfi Partners tarafından yönetilen NeoPlus Outlet, gerçek boyuttaki şişme ‘Dev Deniz Canlıları’ sergine ev sahipliği yapacak.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
DENİZ CANLILARI SERGİSİ NEOPLUS’TA






Avm Mfi Partners tarafından yönetilen NeoPlus Outlet, gerçek boyuttaki şişme ‘Dev Deniz Canlıları’ sergine ev sahipliği yapacak.
Eskişehir Tepebaşı Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Deniz Canlıları Sergisi 5-20 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirecek. Bire bir boyutunda şişme deniz canlılarının yer alacağı sergide Türk Deniz Araştırmaları Vakfı (TÜDAV) eğitmenleri tarafından çocuklara bilgiler verilecek. Katılımın ücretsiz olduğu etkinliğin her gün 12:00- 20:00 saatleri arasında gerçekleştirileceği, çocuklar bire bir boyutunda, kaşalot, ispermeçet balinası, yavru kaşalot, pilot balinası, siyah yunus, grampus, afalina, mutur, fok ve yavrusu, çizgili yunus gibi şişme deniz canlıları ile tanışacağı belirtildi.
Denizlerin ve canlıların korunmasına yönelik bilgilendirme afişlerinin yer alacağı sergide ayrıca, resim boyama etkinlikleri, karaya vuran yunusların kurtarılması atölye çalışmaları ve belgesel izleme alanları ile 6-12 yaş arası çocukların deniz canlılarının hayatlarını öğrenme fırsatı yakalayacakları kaydedildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.