Fenerbahçe Rizespor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe Süper Lig Şampiyonluğu'nu ilan etmeye hazırlanırken bu kez evinde Çaykur Rizespor'u ağırlayacak

26 Nisan 2014 Cumartesi 20:56
Fenerbahçe Rizespor maçı hangi kanalda, saat kaçta?






Fenerbahçe Rizespor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe Süper Lig Şampiyonluğu'nu ilan etmeye hazırlanırken bu kez evinde Çaykur Rizespor'u ağırlayacak.  Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta? 27 Nisan Pazar Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe sahasında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak.

Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

27 Nisan Pazar Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe sahasında Çaykur Rizespor'u ağpırlayacak. Karşılaşma saat 19.00'da Lig Tv'den naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe Çaykur Rizespor Maçı - Spor Toto Süper Lig'de 31. hafta maçında 27 Nisan Pazar akşamı Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Saat 19:00'da başlayacak mücadele Lig Tv'den canlı yayınlanacak.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında yarın oynanacak Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçına sarı lacivertli kadın ve çocuk taraftarlardan büyük ilgi. Yarın saat 19.00'da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak maçta Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle kadın ve çocukların izleyeceği maç için bilet peşine düşen kadın taraftarlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Bahçelievler ilçesinde Şirinevler mevkiinde bulunan Fenerium Mağazası'ndan da temin edilebilen biletler için kadın taraftarlar E-5 Yolu kenarındaki mağazanın önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Bu arada Fenerbahçeli kadın ve çocuk taraftarların başka Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı altındaki Fenerium Mağazı olmak üzere İstanbul'un çeşitli yerlerindeki bilet dağıtan mağazalara da akın ettiği belirtildi. Kadıköy'deki maçın oynanacağı stadın önünde ise çok uzun kuyrukların oluştuğu belirtildi.


Kanarya 19. şampiyonluğuna bir adım uzakta... Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde yarın Kadıköy'de Çaykur Rizespor'u konuk edecek Fenerbahçe, elde edeceği bir puanla bile 2013-2014 sezonu şampiyonluğunu garantileyecek.

Ligde geçen hafta Beşiktaş derbisindeki beraberlikle şampiyonluğu bu haftaya bırakan sarı-lacivertli ekip, bitime 3 maç kala lige noktayı koymak istiyor.
      
Son 4 haftaya en yakın rakibi Beşiktaş'ın 12 puan önünde (67'ye 55) lider giren sarı-lacivertli takıma şampiyonluk için bir puan yetecek.
      
Sarı-lacivertlilerin seyircisiz maç cezası nedeniyle sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocukların tribünden izleyebileceği mücadeleye, taraftarların ilgisi büyük.
      
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.