KAYIP BALIKÇIYI ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Antalya’nın Kumluca ilçesi Mavikent beldesi açıklarında avlanmaya çıkan balıkçıdan iki gündür haber alınamıyor.

19 Kasım 2013 Salı 00:00
KAYIP BALIKÇIYI ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR






Antalya’nın Kumluca ilçesi Mavikent beldesi açıklarında avlanmaya çıkan balıkçıdan iki gündür haber alınamıyor.
Edinilen bilgiye göre, Mavikent beldesi yakınlarında iki gün önce denize açılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Adnan Uysal’ı (53) arama çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz Pazar akşamından bu yana haber alınamayan Adnan Uysal’ın teknesinin dün sabah saatlerinde Mavikent sahilinde yaklaşık 100 metre açıkta ve motoru çalışır vaziyette bulunduğu belirtildi.
Finike Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ekipleri kayıp balıkçının teknesinin bulunduğu bölgede yüzeysel arama yaptı. Çalışmalardan sonuç alınamaması üzerine 5 kişilik dalgıç ekibi su altı arama çalışmalarına başladı. Arama çalışmalarına havadan helikopter ile de destek veriliyor.
Uysal’ın yakınları Mavikent sahilde ümitli bekleyişlerine devam ederken, çalışmaların balıkçının ağ attığı bölgede yoğunlaştırıldığı bildirildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.