KORSAN CD OPERASYONUNDA ADLİYEYE SEVK EDİLEN 38 ŞÜPHELİ SERBEST

İstanbul’da korsan CD operasyonu kapsamında adliyeye sevk edilen 38 şüpheli serbest bırakıldı.

26 Eylül 2013 Perşembe 00:00
KORSAN CD OPERASYONUNDA ADLİYEYE SEVK EDİLEN 38 ŞÜPHELİ SERBEST






İstanbul’da korsan CD operasyonu kapsamında adliyeye sevk edilen 38 şüpheli serbest bırakıldı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından geçtiğimiz günlerde çok sayıda adrese operasyon düzenlenmişti. Operasyonlar kapsamında 20 bin adet korsan CD ele geçirilirken, çok sayıda kişi gözaltına alınırken ünlü sunucu Burcu Esmersoy da dün korsan CD operasyonu kapsamında Vatan’daki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde ifade vermişti.
Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 38 şüpheli bugün sabah saatlerinde Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından 23 şüpheli tutuklama, 15 şüpheli ise Adli Kontrol Tedbir uygulanması istemiyle mahkemeye sevk edildi. Tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen 23 şüpheli ve diğer 15 şüpheli Adli Kontrol Tedbiri uygulaması koyularak serbest bırakıldı. Haklarında Adli Kontrol Tedbir uygulaması kararı verilerek serbest bırakılan 38 şüpheli her ayın ikinci salı günü adreslerine en yakın karakola giderek imza verecek.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.