Tünelde vatandaşın canını tehlikeye atan magandalara tepki

Arkasındaki kişiyle akrobatik hareketler yapan motosikletli, herkesin canını tehlikeye attı. Korku dolu o anları ise motosikletlinin arkadaşı anbean kaydetti.

10 Mayıs 2018 Perşembe 10:16
Tünelde vatandaşın canını tehlikeye atan magandalara tepki






Tünelde vatandaşın canını tehlikeye atan magandalara tepki



Beşiktaş Dolmabahçe-Bomonti Tüneli’nde seri bir şekilde akan trafikte arkasındaki bir kişiyle metrelerce tek teker üzerinde giden motosikletli yürekleri ağza getirdi. Akrobatik hareketler yapan motosikletlinin hem kendi hem de sürücülerin canını tehlikeye attığı o anlar kameralara yansıdı.  Trafikteki sürücüler ise şaşkın bakışlarla motosikletliyi izledi

Edinilen bilgilere göre, Beşiktaş Dolmabahçe-Bomonti Tüneli’nde geçtiğimiz günlerde motosiklet sürücüsü, akan trafikte tek teker üzerinde metrelerce seyretti. Arkasındaki kişiyle akrobatik hareketler yapan motosikletli, herkesin canını tehlikeye attı. Korku dolu o anları ise motosikletlinin arkadaşı anbean kaydetti. Trafikteki sürücüler ise şaşkın bakışlarla motosikletliyi izledi.

ALDIRIŞ ETMEDİ

Öte yandan Sarıyer İstinye, E-5 Karayolu gibi birçok yerde tek teker üzerinde giden motosiklet genç, Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun olduğu saatte de akrobatik hareketler yaptı. Çevresindeki sürücülere aldırış etmeyen sürücü yürekleri ağza getirdi. Kameralara yansıyan görüntülerde, motosikletli genç tünelde motosikletin ön tekerini kaldırarak trafikte metrelerce seyir ediyor. Diğer görüntülerde ise arkasına arkadaşını alan genç, bu şekilde de yine trafikte tek teker gidiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.