Abdullah Gül; Kudüs'ü sokak sokak bilirim

Gazeteci Yazar Süleyman Gündüz tarafından değişik tarihlerde çekilen Kudüs fotoğrafları İstanbul Yeni Hünkar Kasrı'nda. Serginin açılışını yapan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yaptığı kısa konuşmada Kudüs anılarını anlattı. Kudüs Sergisi Haberi'nin devamını oku..

13 Kasım 2015 Cuma 10:37
Abdullah Gül; Kudüs'ü sokak sokak bilirim






Gül; Kudüs'ü sokak sokak bilirim

Gazeteci Yazar Süleyman Gündüz'ün Kudüs fotoğrafları sergisini 11, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül açtı. Serginin açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Gül Kudüs ile ilgili hatıralarına da yer verdi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Süleyman Gündüz'ün Yeni Hünkar Kasrı'ndaki "Kudüs" konulu fotoğraf sergisini açtı.

Gül, burada yaptığı açıklamada, Kudüs'ün Müslümanların ilk kıblesi olduğuna dikkati çekerek, Kudüs'ü neredeyse sokak sokak bildiğini anlattı.

KUDÜS HATIRALARI

Zeytin Dağı'ndan güneşin doğuşunu defalarca izlediğini anlatan Gül, "Ama Kudüs'e her gittiğimde 'Buraya bir daha gelmeyeceğim' demişimdir. Çünkü, bugün orada yaşananlar hepimizin yüreğini dağlıyor. O acıyı da yerinde görmemek için hep öyle demişimdir. Kudüs, bizim himayemizde olduğu dönemlerde huzur içinde olmuştur. Maalesef şimdi dünyanın acı merkezidir" dedi.
Son Güncelleme: 13.11.2015 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.