TURK Parti Genel Başkanı Ahmet Eyüp Özgüç : Erdoğan, Türkiye'yi babasının çiftliği yapmak istiyor

ANKARA, () - TURK Parti Genel Başkanı Ahmet Eyüp Özgüç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, ne istediyse halk için değil, sadece kendisi için istediğini vurgulayarak "Türkiye'yi AŞ yapmak istiyor, aslında babasının çiftliği...

17 Mart 2015 Salı 13:10
TURK Parti Genel Başkanı Ahmet Eyüp Özgüç : Erdoğan, Türkiye'yi babasının çiftliği yapmak istiyor






ANKARA, () - TURK Parti Genel Başkanı Ahmet Eyüp Özgüç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, ne istediyse halk için değil, sadece kendisi için istediğini vurgulayarak "Türkiye'yi AŞ yapmak istiyor, aslında babasının çiftliği yapmak istiyor" dedi.

Cumhurbaşkanı'nın artık fazlalık siyaseti yaptığına dikkati çeken Özgüç, "Sayın Erdoğan, Türkiye'nin sırtında bir yük haline geldi. Halkı ezen bir siyasetçi oldu. İlk günden itibaren ne istediyse kendisi için istedi, halki için istemedi. Şimdi de başkanlık sistemi için halkın karşısına çıkıyor. 400 milletvekili istiyor. Esat olmak istiyor, Hüsnü Mübarek, Saddam olmak istiyor. Türkiye'yi AŞ yapmak istiyor, aslında babasının çiftliği yapmak istiyor. Biz TURK PARTİ olarak buna izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

Seçim çalışmalarına Türkiye'nin her bölgesinde devam ettiklerini de sözlerine ekleyen Ahmet Eyüp Özgüç "Bakın özellikle Güneydoğu'da diğer siyasi partilerin giremediği illerde biz varız. Hakkari'de, Cizre'de, Şırnak'ta, Bitlis'te, Bingöl'de, Yüksekova'da biz varız..Artık Türkiye'de değişim isteği var ve bu iktidar el değiştirecek. Türkiye'nin tamamında yeni bir siyasi hareketin beklentisinde olan seçmene biz cevap veriyoruz. Herkesi TURK PARTİ çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.