MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KAZADA YARALANDI

Milas’ta Emek Mahallesi Hamdi Mergen Caddesi’nde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

02 Kasım 2013 Cumartesi 00:00
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KAZADA YARALANDI






Milas’ta Emek Mahallesi Hamdi Mergen Caddesi’nde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslan Ersoy’un kullandığı otomobil başka bir araçla çarpıştı. Kazada Ersoy ve yanındaki yolcu yaralandı.
Saat 12.40 sıralarındaki kazada, Milas Milli Eğitim Müdürü Arslan Ersoy idaresindeki 48 LN 303 plakalı otomobil, Su Sokak’taki kavşakta Ergin Bulut idaresindeki 19 UM 680 plakalı hafif ticari kamyonetle çarpıştı. Kazada Ersoy ve yanında yolcu olarak bulunan Ayşegül Kılıç hafif şekilde yaralandı. Diğer araç sürücüsü kazayı yara almadan atlattı.
Yaralılar olay yerindeki ilk kontrollerinin ardından ambulansla 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne götürüldü.
Kaza haberini alan Milli Eğitim Şube Müdürleri Sefa Yıldız, Veli Han ve Zeki Yaşar Kalkan ile Milas Müftüsü Uğur Kocabaş olay yerine geldi.
Öte yandan, aynı noktadaki kör nokta nedeniyle bugüne kadar çok sayıda yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazası yaşandığını belirten vatandaşlar, İlçe Trafik Komisyonundan inceleme yapılarak bölgede önlem alınmasını istedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.