Muradiye'de deprem, Kandilli 4.5, Rusya 4.8 diyor

Van'da deprem, Kandilli Rasathanesi Van Muradiye ilçesi yakınlarında meydana gelen depremi 4.5 olarak duyurdu. Rusya ise depremin şiddetini 4.8 ölçtü

29 Ekim 2015 Perşembe 12:13
Muradiye'de deprem,  Kandilli 4.5, Rusya 4.8 diyor






Van'da deprem,  Muradiye'de deprem: 4.5

Van'da deprem, Son dakika Van Depremi, Türkiye son üç gündür 4 ve üzeri depremlerle sarsılıyor. Van Muradiye ilçesindeki deprem Kandilli Rasathanesi tarafından 4.5 olarak duyuruldu. Rusya ise depremin büyüklüğünü 4.8 ilan etti.. Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünü daha sonra 4.8 olarak revize etti..

Önceki gün Ezine, Dün Marmara denizi Çorlu açıkları, bugün de Van Muradiye ilçesi 4.5 büyüklüğünde depremle sarsıldı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre Van ili Muradiye ilçesi Devetaşı Köyü merkez üssü olan deprem büyük korkuya neden oldu.

Yer yüzeyine oldukça yakın bir derinlikte oluşan depremin şiddeti 4.5 olarak ölçüldü.

Yerel Saatle 12.46'da meydana gelen deprem çok sayıda yerleşim biriminde hissedildi... 

Van Gölü'ne yakın meydana gelen deprem Muradiye başta olmak üzere Çaldıran ve Ermiş ilçelerine bağlı köylerde vatandaşlar arasında paniğe neden oldu.

Muradiye depremini Rusya 4.8 olarak duyurdu.

Bu arada Rusya kaynakları, Van Muradiye ilçesindeki depremin büyüklüğünü 4.8 olarak duyurdu. Rusya'nın ünlü haber sitesi Sputniknews, Kandilli Rasathanes'nin 4.5 olarak açıkladığı depremin şiddetini okurlarına 4.8 olarak verdi


Van deprem, Muradiye Deprem, Son depremler, Van depremi, Van'da deprem

AYRINTILAR TAKİP EDİLİYOR

Son Güncelleme: 29.10.2015 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.