MUSTAFA CECELİ’DEN KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NDE HOŞ GELDİN KONSERİ

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, Karabük Üniversitesi’nin öğrenciler için düzenlediği ‘Karabük Üniversitesi Ailesine Hoş Geldiniz’ etkinliğinde konser verdi.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
MUSTAFA CECELİ’DEN KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NDE HOŞ GELDİN KONSERİ






Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, Karabük Üniversitesi’nin öğrenciler için düzenlediği ‘Karabük Üniversitesi Ailesine Hoş Geldiniz’ etkinliğinde konser verdi. Konser yoğun ilgi gördü.
Karabük Üniversitesi Demir Çelik Kampüsü alanında düzenlenen konserde sevilen sanatçı Mustafa Ceceli, üniversite öğrencilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ın ve yaklaşık 10 bin öğrencinin izlediği konserde Mustafa Ceceli, “Genellikle festival ve konserler bahar zamanında olur fakat şuan çok farklı bir zamanda sizlerle buluştuk. Bu konser yeni dönemde sizleri motive etmek için hazırlanmış bir konser. Yeni döneminiz de su gibi geçsin ve bahar döneminde de görüşelim. Bizleri sizlerle buluşturan Rektörümüze çok teşekkür ediyorum” dedi.
2 saat boyunca eski ve yeni şarkılarını seslendiren ünlü şarkıcı, sahne performansı ve danslarıyla izleyicilerden tam not aldı. Seyircilerin de hep bir ağızdan şarkılarına eşlik ettiği Ceceli, davul gösterisi ve DJ performansı ile de izleyicilerine sürprizler yaptı. Havai fişek gösterisi ile sona eren konserin sonunda Rektör Uysal ünlü şarkıcıya teşekkür ederek, günün anısına çiçek ve hediye takdiminde bulundu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.